وخامت حال پزشکان بحرینی

يکشنبه 13 شهريور 1390
12:17
وخامت حال پزشکان بحرینی يک فعال بحريني از وخامت حال پزشکان بازداشت شده بحريني پس از چند روز اعتصاب غذا خبر داد.

" جعفر العلوي" روز یکشنبه به شبکه خبري العالم گفت: چند روز از اعتصاب غذاي پزشکان بحرینی در زندان مي گذرد، و برخي از آن ها که به علت وخامت وضعیت سلامتی به بيمارستان منتقل شده اند.

علوي با اشاره به وضعیت اسف بار بازداشت شدگان بحرینی خاطر نشان کرد: اعتصاب غذاي پزشکان بازداشت شده بیانگر دروغ بودن ادعاهاي رژيم آل خليفه مبني بر عفو بازداشت شدگان و بي اعتنايي اين رژيم به حقوق بشر است.

وي افزود: اين ملت بحرين است که حق عفو مجرمان و متجاوزان به حقوق، آبرو و دين خويش را دارند و پادشاه که خود و سران رژيم اش مجرمند، چنين حقي ندارند.

این فعال بحرینی آمريکا، انگليس و فرانسه را مسئول سرکوب مردم بحرين دانست و با اشاره به اقدام آمريکا در تجهيز رژيم منامه به سلاح هاي ويژه سرکوب اعتراضات، اعتصاب غذاي پزشکان بحريني را نوعي اعمال فشار بر واشنگتن ارزيابي کرد.



0% ...

آخرین اخبار

۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است


حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند