حمايت منتظر الزيدي از انقلاب بحرين

دوشنبه 14 شهريور 1390
08:56
حمايت منتظر الزيدي از انقلاب بحرين منتظر الزيدي خبرنگار عراقي که در عتراض به اشغال عراق و پرتاب کفش به سوي جرج بوش رييس جمهور قبلي آمريکا شهرت يافت؛ از انقلاب بحرين دفاع و آمادگي خود را براي رفتن به اين کشور براي کمک به بحريني ها اعلام کرد.

به گزارش دوشنبه پايگاه اطلاع رساني شبکه خبري العالم به نقل از منابع آگاه، زيدي ديروز (يکشنبه) در تماس با سيد محمد الموسوي سخنگوي رسانه اي جمعيت ائتلاف رسانه اي انقلاب 14 فوريه بحرين گفت: موضع من درباره انقلاب بحرين و حکومت آل خليفه کاملا مشخص است.

الزيدي خاطرنشان کرد: آماده ام تا به بحرين سفر کنم حتي اگر اين کار به دستگيري من بينجامد. زيرا حمايت از انقلاب مردم اين کشور را وظيفه شرعي مي دانم.

وي افزود: انقلاب بحرين را يک الگوي کامل مي دانم که با وجود گمراه سازي هاي رسانه اي و سرکوب مردم از سوي حکومت از زمان آغاز آن در 14 فوريه همچنان در سايه جانفشاني هاي مردم، به حيات خود ادامه مي دهد.

سخنگوي رسانه اي جمعيت ائتلاف رسانه اي انقلاب 14 فوريه بحرين در اين باره گفت: رسانه ها نبايد در پوشش اخبار بحرين کوتاهي کنند. زيرا اين امر مهم ترين سلاحي است که حکومت در دوره اخير از آن بهره مي گيرد.

وي افزود: نبايد فراموش کرد که انقلاب مردم بحرين همچنان ادامه دارد و در حال گسترش است.

منتظر الزيدي نيز از همگان خواست براي کمک به مردم بحرين و رساندن صداي آنها به جهانيان همکاري کنند.

منتظر الزيدي خبرنگار يکي از شبکه هاي عراقي بود که دو سال پيش هنگام برگزاري مصاحبه مطبوعاتي جورج بوش رييس جمهور سابق آمريکا در بغداد کفش خود را به سوي وي پرتاب کرد و اين اقدام او به نمادي براي تحقير آمريکا در جهان تبديل شد.

الزيدي پس از اين اقدام مدتي را در زندانهاي دولت بغداد به سر برد. اما تحت فشار افکار عمومي آزاد شد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است


حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند