خبر فوری:

مبارک فردا محاکمه می‌شود

سه شنبه 15 شهريور 1390
07:30
مبارک فردا محاکمه می‌شود قاضي دادگاه مسئولان نظام سابق مصر، محاكمه مبارك، پسران وي، حبيب العادلي و شش تن از معاونانش را باز هم به تاخير انداخت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی العالم، احمد رفعت، قاضي دادگاه جنايي قاهره در جلسه روز سه‌شنبه دادگاه محاكمه حسني مبارك، رئيس‌ جمهور سابق مصر كه حدود 10 ساعت به طول انجاميد، جلسه محاكمه را به فردا (چهارشنبه) موكول كرد. این در حالی است که در این جلسه از دادگاه هیچ پیشرفتی در محاکمه حاصل نشد.

اين جلسه در حالي برگزار شد كه درگيري‌هايي ميان طرفداران مبارك و خانواده‌هاي قربانيان انقلاب 25 ژانويه در خارج از دادگاه درگرفت كه در پي آن 26 تن و از بين آنها 13 سرباز زخمي شدند.

در جلسه مذكور چهار شاهد نيروهاي پليس شهادت دادند كه مبارك يا العادلي هيچ دستوري مبني بر حمله به معترضان را صادر نكردند. محمد مرسي، پدر يكي از قربانيان اين انقلاب در اشاره به سخنان شاهدان اظهار داشت: چيزي نمانده بود كه بگويند كشته شدگان خودشان به خود شليك كردند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا


طنین فریاد غزه در گوش جهان؛ تشییع یکصد شهید در یک روز


نتانیاهو برای نجات آینده سیاسی خود، جبهه‌های لبنان، غزه و کرانه باختری را شعله‌ور می‌کند


تأکید امیر سرتیپ الهامی بر افزایش نوع و تاکتیک تجهیزات تولیدی با تکیه بر توان داخلی