اخراج 1724 بحريني از 97 شرکت

دوشنبه 9 خرداد 1390
07:04
اخراج 1724 بحريني از 97 شرکت از اواخر مارس گذشته تا ديروز يکشنبه، 97 شرکت خصوصي و دولتي بحرين بيش از 1724 نفر را از کار اخراج کرده اند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، به نقل از روزنامه الوسط بحرین؛ اتحادیه کل کارگران بحرینی تاکید کرد، اخراج کارگران بصورت روزانه در حال تشدید است، بصورتیکه شمار اخراج شدگان از کار در پی حوادث اخیر در بحرین به 1650 نفر رسیده است، که اکثر آنها از کارگران بخش خصوصی هستند.

بر اساس این گزارش، 67 نفر نیز از شرکت هواپیمایی بحرین اخراج شده اند که این رقم علاوه بر 210 نفری است که قبلا اخراج آنان بصورت رسمی اعلام شده بود. 7 نفر نیز از شرکت نفت بحرین (بابکو) اخراج شده اند که هنوز اخراج آنان ثبت نشده است. بنابراین مجموع شمار اخراج شدگان تا دیروز به 1724 رسیده است.

شمار اخراج شدگان از شرکت "البا" 364 نفر است، و از شرکت "بتلکو" نیز 155 اخراج شده اند؛ بندر خلیفه نیز 139 کارگر خود را اخراج کرده است.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم