بحريني ها روز جمعه به خيابان مي ريزند

پنج‌شنبه 17 شهريور 1390
04:19
بحريني ها روز جمعه به خيابان مي ريزند باوجود سرکوبگري رژيم حاکم بحرين، جمعيت ملي- اسلامي الوفاق خواهان برگزاري تظاهرات گسترده در روز جمعه شد.

به گزارش شبکه تلويزيوني العالم، درخواست ادامه تظاهرات گسترده عليه رژيم در شرايطي مطرح شده است که بيش از يکصد زندان سياسي بحريني در زندان‌هاي رژيم  در منامه اعتصاب غذا کردند.

هفده نفر از اعتصاب کنندگان، به دليل وخاومت اوضاع جسميشان، به بيمارستان منتقل شدند.

جمعيت اسلامي الوفاق بحرين با تاکيد برخواسته هاي ملي در چارچوب فعاليت هاي مستمر مردمي خواهان برگزاري تظاهرات در روز جمعه با عنوان «عقب نشيني نخواهيم کرد» شد.

نيروهاي امنيتي بحرين و اشغالگران سعودي با استفاده از گازهاي سمي ساخت آمريکا به ارتکاب جنايت درمناطق مسکوني بحرين ادامه مي‌دهند.

در همين حال، فعالان حقوق بشر درباره استفاده از گازهاي سمي عليه انقلابيون و پيامد‌هاي منفي آن بر محيط زيست هشدار دادند.

در حالي استفاده از گازهاي سمي و کمک گرفتن از نيروهاي بيگانه به همراه حمايت آمريکا و کشورهاي غربي از رژيم بحرين ادامه دارد که انقلابيون اين کشور بر ادامه مخالفت ها با سياست هاي رژيم حاکم به صورت ‌مسالمت‌آميز تاکيد مي‌کنند.

اين گروه سياسي در آستانه سال تحصيلي جديد از مقامات رژيم بحرين خواست مانع از حمله گروه‌هاي وابسته به رژيم به مدارس شود و روند محاکمه و اخراج معلمان را متوقف کند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است