خبر فوری:

هشدار اخوان المسلمين مصربه شوراي نظامي

پنج‌شنبه 17 شهريور 1390
12:35
هشدار اخوان المسلمين مصربه شوراي نظامي گروه اخوان المسلمين مصر امروز (پنجشنبه) با صدور بيانيه اي نسبت به تعويق انتخابات پارلماني اين کشور با هدف فراهم شدن شرايط ادامه کار شوراي نظامي در راس قدرت هشدار داد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبکه خبري العالم به نقل از منابع خبري، اخوان المسلمين مصر با صراحت به شوراي نظامي که بعداز سرنگوني رژيم ديکتاتوري حسني مبارک بدست مردم انقلابي اين کشور، زمام حکومت را در اختيار گرفته است، هشدار داده و از آن انتقاد کرده است.

در بيانيه اخوان المسلمين آمده است : اطلاعاتي مبني بر تلاش برخي افراد براي تعويق انتخابات پارلماني با هدف فراهم ساختن زمان بيشتر براي ادامه کار شوراي نظامي بدست آمده است که در اين صورت تشكيل كميته تدوين قانون اساسي جديد و برگزاري انتخابات رياست جمهوري نيز به تعويق خواهد افتاد.

اخوان المسلمين مصر خاطرنشان کرده است: تعويق انتخابات مجلس مغاير با اهداف و اصول انقلاب مردم ، دسيسه اي براي تشكيل رژيمي جديد با ماهيت رژيم سابق و خيانت به خون شهدا است و مردم مصر هرگز آن را نمي پذيرند.

در اين بيانيه تصريح شده است که اخوان المسلمين در اين زمينه به شوراي نظامي ، سياستمداران ، حقوقدانان ، مردم و نخست وزير کنوني مصر پيام هايي جداگانه داده است.

اخوان المسلمين به شوراي نظامي تاکيد کرده است که به وعده هاي خود از جمله برگزاري انتخابات مجلس در نيمه دوم ماه نوامبر 2011 عمل كند زيرا مردم مصر عملکرد و مواضع آن در قبال انقلاب را زير نظر دارد.

طبق بيانيه اي كه شوراي نظامي مصر در روز 30 مارس صادر كرد ، که اقدامات لازم براي تشکيل دو مجلس جديد مردم و شورا بايد ظرف مدت 6 ماه از زمان صدور اين بيانيه آغاز شود.

براساس جدول زماني مندرج در اين بيانيه ، مجلس جديد نيزحداکثر 6 ماه فرصت دارد تا کميته تاسيسي تدوين قانون اساسي جديد را تشکيل دهد تا بعداز آن انتخابات رياست جمهوري مصر برگزار شود.

مجلس جديد حداكثر ظرف 6 ماه بايد كميته تدوين قانون اساسي جديد را تشكيل دهد و اين كميته نيز ظرف حداكثر 6 ماه بايد قانون اساسي جديد را تدوين كند سپس انتخابات رياست جمهوري برگزار خواهد شد.

اخوان المسلمين مصر از مردم اين کشور خواسته است که " نسبت به برخي دسيسه ها ، نيرنگ بازي و فربيکاري ها هوشيار باشند و بر مواضع و اهداف خود استوار و پايبند بمانند و براي محاکمه مفسدان و مجرمان تلاش کنند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا


طنین فریاد غزه در گوش جهان؛ تشییع یکصد شهید در یک روز


نتانیاهو برای نجات آینده سیاسی خود، جبهه‌های لبنان، غزه و کرانه باختری را شعله‌ور می‌کند


تأکید امیر سرتیپ الهامی بر افزایش نوع و تاکتیک تجهیزات تولیدی با تکیه بر توان داخلی


دختران غزه با قلم‌مویی که امید و صلح را ترسیم می‌کند، به مقابله با جنگ می‌پردازند


سازوکار همکاری پیشکسوتان سازندگی دفاع مقدس در بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده بررسی شد


واشنگتن یک چهارم پهپادهایش را در جنگ با ایران از دست داده است


آمریکا و سه کشور اروپایی به دنبال ارائه قطعنامه‌ای دیگر علیه ایران