نماينده جنبش جوانان انقلاب در طرابلس:

بن بست مذاکرات در سرت و بنی ولید

جمعه 18 شهريور 1390
14:34
بن بست مذاکرات در سرت و بنی ولید نماينده جنبش جوانان انقلاب در طرابلس تاکيد کرد، به بن بست رسيدن مذاکرات، احتمال حمله نظامي انقلابيون براي آزاد سازي سرت و بني وليد را افزايش داده است.

" اشرف القره بوللي " روز جمعه در گفت وگو با شبکه خبري العالم، اظهار داشت : به بن بست رسيدن مذاکرات انقلابيون با ساکنان شهر بني وليد و سرت، به دلیل حضور افراد مسلح وفادار به قذافي در اين شهرهاست که گمان مي رود از قذافی يا برخي از فرزندانش در منطقه محافظت مي کنند.

وی افزود: این افراد در مذاکرات انقلابيون و مردم سرت و بني وليد کارشکني مي کنند.

نماينده جنبش جوانان انقلاب در طرابلس، افزايش شمار نيروهاي انقلابي، اطراف بني وليد و سرت را نشان دهنده افزایش احتمال اقدام نظامي و حمله به اين دو شهر دانست و گفت: مهلت در نظر گرفته شده از سوي انقلابيون رو به پایان است، و اين شهرها هنوز تسليم انقلابیون نشده است.

وي گفت: نیروهای قذافي مردم اين شهر را در تنگنا قرار داده اند، و کمک هاي ارسالي براي مردم اين شهر در حال پايان يافتن است.

القره بوللي با در خواست از مردم شهرهای بني وليد و سرت برای بردباری، از آنها خواست به انقلابيون فرصت دهند تا ضد نیروهای قذافي اقدام کنند، آن گاه مانند مردم طرابلس از داخل قیام را آغاز کنند .

0% ...

آخرین اخبار

آغاز اقدامات حقوقی برای پیگیری بین‌المللی حمله به غیرنظامیان در سیریک


تداوم جنایات در کرانه باختری؛ شهادت ۲ فلسطینی در حمله مشترک نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیستی


الحوثی از آغاز رزمایش‌های دریایی یمن برای مقابله با تجاوزات احتمالی خبر داد


انتشار تصاویر ماهواره‌ای از اصابت موشک‌های ایرانی در اردن


حملات موشکی و پهپادی ایران به کویت


روایت نیویورک‌تایمز از کابوس لجستیکی نیروی دریایی آمریکا در منطقه


حمله آمریکا به مراسم عروسی، جنایت جنگی است


حمله موشکی یمن به مواضع مزدوران سعودی


شکست مذاکرات امنیتی رژیم صهیونیستی با سوریه


اعتراف رژیم صهیونیستی به ترور طراح برنامه هسته‌ای سوریه پس از ۱۸ سال