خلف مفتاح" شامگاه شنبه در گفت وگو با شبکه خبری العالم، خاطرنشان کرد که اصولا ابتکارعمل عربی در باره سوریه وجود ندارد که العربی حامل آن برای دمشق باشد.
دبیرکل اتحادیه عرب روز شنبه به دمشق سفر کرد و بعداز دیدار با " بشار اسد" رییس جمهوری سوریه به قاهره بازگشت.
مفتاح تاکید کرد: نباید این باور در جهان عرب ایجاد شود که اتحادیه عرب به ابزاري در دست کشورهاي عرب حاشيه خليج فارس براي اجراي اهداف آمريکا و رژيم صهيونيستي تبديل شده است.
وی تصریح کرد: آمريکا و کشورهاي اروپايي پس از ناکامي در صدور قطعنامه در شوراي امنيت علیه سوريه به نيروهاي منطقه اي خودشان بويژه برخی از کشورهاي عرب حاشيه جنوبي خليج فارس پناه برده اند تا اتحاديه عرب اين نقش را در ضربه زدن به سوريه ايفا کند.
مديرمرکز رسانه اي و انتشارات الوحده افزود: نقش برخی کشورهاي عرب حاشيه خليج فارس در راستاي اهداف آمريکاست که قصد دارد برای تلافي شکست های بين المللي خود، از نقش منطقه اي کشورهاي هم پيمانش مانند عربستان، قطر و امارات استفاده کند.
مفتاح با بیان اینکه از جمله اهداف سفر" بثینه شعبان" مشاور رسانه اي ریيس جمهور سوريه به روسیه ، ایجاد هماهنگی میان دمشق و مسکو و استفاده از مشورت با طرف روس برای خروج کشورش از اوضاع کنونی است، گفت: سوريه و روسيه در زمينه مسائل سياسي هماهنگي کاملي دارند و مواضع مسکو کاملا واضح و مثبت است بويژه اينکه مانع تصويب قطعنامه ها عليه سوريه در شوراي امنيت سازمان ملل شد.
وی از کشورهايي که نسبت به سوريه و مردم اين کشور حسن نيت دارند خواست تا به مخالفان دمشق در خارج از کشور براي مشارکت در اصلاحات از طريق گفت وگو و مذاکره فشار وارد کرده و آنها را از مشارکت در کمک به دخالت هاي خارجي در امور داخلي سوريه برحذر دارند.
مديرمرکز رسانه اي و انتشارات الوحده، تاکید کرد: اصلاحات در سوريه براساس یک برنامه جامع و فراگیر بخوبي به پيش مي رود و زهمه نيروها و مخالفان انتظار مي رود در اين اصلاحات مشارکت کنند زيرا عملي شدن اين برنامه به ايجاد يک نظام جديد و مدني در سوریه منجرخواهد شد.
مفتاح خاطرنشان کرد:دمشق به همه ديدگاه هاي مثبتي که از طريق گفت وگوهاي ملي داخلی مطرح شوند و در حل بحران و ايجاد راه خروجي از آن مؤثر باشد، گوش فراخواهد داد.
وي استفاده از خشونت براي تحقق اهداف سياسي را کاملا مردود دانست و گفت: افزايش حملات نظامي در دوره اخير عليه نيروهاي امنيتي و ارتش سوريه نشان دهنده اين واقعيت است که دشمنان ضربه زدن به زيربناها ، ثبات و امنیت سوريه را دنبال می کنند.
مديرمرکز رسانه اي و انتشارات الوحده تصریح کرد: هدف آشوبگران و افراد مسلح ايجاد خوف و تفرقه در ميان مردم سوريه و افزايش شمار کشته ها برای زمينه سازي دخالت بيگانگان در سوريه است.
خلف مفتاح افزود: اين امر ديدگاه دمشق مبني بر وجود گروهک هاي مسلح که سلاح آنها از طریق لبنان و برخي کشورهاي ديگر برای فتنه انگيزي و خشونت آفريني در سوريه و جلوگيري از تحقق اصلاحات سياسي پيشنهادي بشار اسد را ثابت و تایید می کند.