سردبيرنشريه "صوت الامه" مصر:

مصر دیگر حیاط خلوت اسرائیل نیست

يکشنبه 20 شهريور 1390
08:31
مصر دیگر حیاط  خلوت اسرائیل نیست سردبيرنشريه "صوت الامه" مصر تاکيد کرد: سرنگوني رژيم "حسني مبارک" و حمله مردم مصر به سفارت رژيم صهيونيستي نشان داد که مصر ديگر حياط خلوت اين رژيم نيست.

"عبدالحليم قنديل " درگفت وگوبا شبکه خبري العالم اظهار داشت: حمله به سفارت اسرائیل در مصر، حادثه ای تاثیرگذار در روابط مصر و اسرائیل است.

قندیل با غيرممکن خواندن بازگشت سفير رژیم صهیونیستی به اين سفارتخانه اظهار داشت: اين حادثه نقطه عطفي در روابط مصر و اسرائيل بود به گونه ای که روابط گذشته هرگز تکرار نخواهد شد.

وي گفت: تاريخ سخن گفتن از تمديد پيمان "کمپ ديويد"  به خصوص پس از تصمیم مردم مصر برای اخراج کردن سفير رژيم صهیونیستی و فرار خفت بار سفير و کادر این رژیم از سفارت، ديگر به پايان رسيده است
سردبيرنشريه "صوت الامه" مصر، دلخوري واشنگتن و تل آويو از این حادثه را کاملا طبيعي دانست زيرا به گفته او، حمله به سفارت رژیم صهیونیستی، جنگ با منافع آمريکا و اسرائيل درمنطقه است و اظهارات وزير بحرينی يا هر وزير ديگر عربی در این زمینه فاقد هرگونه ارزش است چرا که همه آنها  وابسته به آمريکا و رژيم صهيونيستي هستند.

وي خواستار برگزاري برنامه ملي گسترده  و طرحی در سطح جهان عرب براي همبستگي با متهمان مصري شد که  به سفارت رژيم صهيونيستي حمله کرددند.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر


زیان امریکن ایرلاینز درپی صعود قیمت سوخت