حمایت شورای نظامی مصر از اسرائیل

يکشنبه 20 شهريور 1390
17:06
حمایت شورای نظامی مصر از اسرائیل يکي رهبران جبهه ملي تغيير مصر از تلاش شوراي عالي نظامي اين کشور براي محاکمه نظامي بازداشت شدگان مقابل سفارت رژيم اشغالگر خبر داد.

"احمد بهاء الدين شعبان" روز يک شنبه در گفت و گو با شبکه خبري العالم اظهار داشت: شوراي نظامي حاکم تصميماتي در خصوص برقرار کردن وضع فوق العاده اتخاذ کرده است؛ و مي خواهد کساني که در برابر سفارت بازداشت شده اند در دادگاه نظامي محاکمه کند، و اوضاع امنيتي مصر را به اين شيوه در مشت خود بگيرد.

وی افزود: يکي از اهداف حمله اي که ضد تظاهرات مردم شکل گرفته، سرکوب انديشه تظاهرات و اعتراضات خياباني است.

بهاء الدین شعبان خاطرنشان کرد : مردم مصر جمعه گذشته براي شرکت در تظاهرات "جمعه تصحيح مسير" به خيابان ها آمدند زيرا احساس کردند که انقلاب در حال به سرقت رفتن است.

بهاء الدین شعبان گفت: رژیم اشغالگر نگران است و اين نگراني از مواضع انقلاب مصر و درک عميق اسراييل از شرايط جديد ناشي مي شود. انقلاب مصر گنج راهبردي اسراييل را که نظام حسني مبارک بود ، سرنگون کرد.

این مسئول جبهه ملی تغییر اظهار داشت: ضربه اي که انقلاب 25 ژانويه به راهبرد آمريکا و منافع اسراييل در منطقه وارد کرد ، به اين سادگي قابل جبران نخواهد بود؛ زيرا اين ضربه پايه هاي راهبرد آمريکا و اسراييل در منطقه را به لرزه در آورد و بي شک جبران چنين ضربه اي امکان پذير نخواهد بود.

شعبان ورود به سفارت اسراييل در قاهره را واکنشي طبيعي از سوي مردم مصر به کشته شدن شش تن از سربازان مصري در اراضي مصري دانست و گفت: افکار عمومي مصر از اين حادثه به خشم آمد به ويژه که رژیم اسراييل از عذرخواهي از اين جنايت سرباز زد، و جامعه جهاني و آمريکا در قبال نقض حاکميت مصر و قتل سربازان مصري سکوت پيشه کرد؛ و از آن گذشته دولت مصر نيز در قبال اين تجاوزهاي مکرر هيچ گونه موضعي اتخاذ نکرد.



0% ...

آخرین اخبار

بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر


زیان امریکن ایرلاینز درپی صعود قیمت سوخت