امين حطيط سه شنبه در مصاحبه با شبکه خبري العالم تصريح کرد: با در نظر گرفتن جايگاه شوراي همکاري خليج فارس در استراتژي غرب ، مأموريت هاي محوله به اين شورا و منافع پادشاهان و شاهزادگان کشورهاي عضو آن، مي توان ديدگاه هاي اين شورا را بهتر شناخت.
حطيط افزود: ناتو به رهبري آمريکا پس از ناکامي در تغيير دادن نقشه خاورميانه از طريق به راه انداختن جنگ ها که آخرين آن جنگ 2006 لبنان و شکست اسراييل در اين جنگ بود ، استراتژي قدرت نرم را درپيش گرفته است.
کارشناس لبناني در امور استراتژيک گفت: شوراي همکاري خليج فارس همواره نقش اصلي را در اجراي استراتژي آمريکايي "ايجاد فتنه" ايفا کرده است. استراتژي ايجاد فتنه شامل ايجاد فتنه در منطقه ،دامن زدن به اختلافات و حمايت مالي و رسانه اي از اين ستراتژي است .
وي افزود: شوراي همکاري خليج فارس مأموريت دارد هر حکومتي را که حامي مقاومت است ، تضعيف کند و از بين ببرد زيرا اگر چنين مأموريتي را انجام ندهد آمريکا از رژيم هاي کشورهاي عضو اين شورا حمايت نمي کند و به آنها براي حفظ قدرت کمک نخواهد کرد.
حطيط اظهار داشت: منافع اعضاي شوراي همکاري خليج فارس به هيج وجه اجازه نمي دهد که جنبش هاي مردمي اقتدار رژيم هاي حاکم را تضعيف کنند زيرا اعضاي اين شورا مي دانند که اگر اين جنبشهاي مردمي در يکي از اين کشورها پيروز شود در ديگر کشورهاي عضو نيز پيروز خواهند شد.
وي خاطرنشان کرد: به همين دليل است که نيروهاي عربستاني انقلابيون بحرين را سرکوب مي کنند و شوراي همکاري خليج فارس در يمن نيز در صدد ارايه طرحي برآمد که با بررسي دقيق آن درمي يابيم که اين شورا درپي روي کارآوردن رژيمي مشابه رژيم سابق يمن است.
حطيط گفت : شوراي همکاري خليج فارس در سوريه در حال اجراي مأموريتي آمريکايي - صهيونيستي براي سرنگون کردن حکومت حامي مقاومت است و براي همين شبکه هاي ماهواره اي ، قدرت مالي و ديگر امکانات خود را به کار گرفته است.
وي اظهار داشت: گروه هاي تروريستي در سوريه از حمايت مالي شوراي همکاري خليج فارس برخوردار هستند و اگر حملات تروريستي ادامه مي يافت وحدت ملي سوريه ازبين مي رفت.
حطيط افزود: اختلافات قديمي عربستان و قطر حل نشده است و فقط از 3 ماه پيش از رسانه هاي شدن آن جلوگيري شده است و پشت درهاي بسته بررسي مي شود.
وي گفت: آمريکا براي تأمين منافع خود و پياده کردن نقشه هايش در منطقه به عربستان و قطر دستورداده است که اختلافات شان را رسانه اي نکنند و با يکديگر همکاري کنند.