"احمد الحاج علي" روز سه شنبه در گفت و گو با شبکه خبري العالم اظهار داشت: خطرات پيش رو همان چيزي است که بارها درباره آن هشدار داده بوديم ولي رسانه ها آن را ناديده گرفته بودند.
وي گفت: اينک کار به جايي رسيده است که منابع اصلي بحران سازي ها در سوريه به حرف آمده اند و پا را از حد شعار فراتر نهاده ، اقدام مسلحانه ، کشتار و ويرانگري را خواستارند و اينک ايمن الظواهري که جنايتکاري شناخته شده است ، اين گونه بي پروا چهره خود را عيان مي کند و بي نقاب در امور سوريه ظاهر مي شود.
این پژوهشگر سوري افزود : سوريه دچار توطئه غرب با همکاري اسراييل از يک سو و همکاري دشمنان انسانيت و دموکراسي از ديگر سو براي ضربه زدن به ملت و منافع ملي اين کشور است.
الحاج علي با بيان اين که اظهارات الظواهري بر کشتار ، خونريزي و ويرانگري استوار است؛ خاطرنشان کرد: سخنان او حاکي از دو مساله است يکي فاش شدن توطئه اي که ضد سوريه چيده شده است و دوم فاش شدن اين مساله که سوريه در آستانه اقداماتي خرابکارانه و تروريستي قرار دارد.
وي تاکيد کرد: مخالفت گروه هاي تروريستي مسلح با طرح هاي دولت سوريه اعم از دعوت به گفت و گو و صلح و مشارکت در حاکيمت نشان مي دهد که آن ها از آبشخوري خارجي سيراب مي شوند که سرمنشا آن غرب شامل آمريکا و اروپا و منبع ديگري که اينک رخ نموده است شاخه تروريسم و القاعده است.
الحاج علي گفت: هوشياري ملي و احتياط حکومت در موضع گيري ها بي شک راه را به روي همه بدخواهان ملت سوريه خواهد بست.