بکارگیری گازسمی در سرکوب مردم بحرین

جمعه 25 شهريور 1390
09:40
بکارگیری گازسمی در سرکوب مردم بحرین پزشک و فعال سياسي بحريني با رد ادعاهاي مقامات آل خليفه درباره دليل مرگ يک جوان بحريني، تاکيد کرد که نيروهاي آل خليفه در سرکوب مردم از گازهاي سمي استفاده مي کنند.

"ابراهيم علي العرادی" روز جمعه در پاریس به شبکه خبری العالم، گفت: "جواد احمد هاشم" بر خلاف ادعاهای مقامات آل خلیفه براثر بيماري فوت نکرده است، و منابع نزديک به وی می گویند؛ وجود مقادیر زیادی سم آمونيوم حاصل از استنشاق گاز های سمی موجود در گلوله های گاز اشک آور دلیل مرگ وی بوده است.

اين شهيد بحريني چهار روز پيش براثر استنشاق گازهاي سمي ناشی از گاز اشک آور که نيروهاي امنيتي بحرين به داخل منزل وي شلیک کرده بودند، دچار حالت خفگي شد.

العرادی، وزير حقوق بشر رژیم آل خلیفه را به تلاش براي وارونه جلوه دادن واقعيت ها درکشور متهم کرد و گفت: منطقی نيست که فردي در سن 35 سالگي به اين شيوه بميرد.

این پزشک سابق بیمارستان السلمانیه بحرین، تصريح کرد: خانواده جواد احمد هاشم، در اعتراض به گزارش پزشکي قانونی جسد وي را تحويل نگرفته اند.

العرادي، از مسئولان آل خليفه خواست فورا سرنوشت يک شهروند ديگر را که خبرهايي درباره مرگ وي در بازداشت منتشر شده است، مشخص کنند.

این پزشک و فعال سیاسی بحرینی، اظهار داشت : پزشکان بيمارستان سلمانيه به علت درمان افرادي که مسئولان بحريني به آن ها حق و اجازه زندگي کردن نداده اند، اخراج، بازداشت و شکنجه شدند.

العرادي تاکيد کرد : ظلم و ستم رژيم آل خليفه عليه مردم و اقدام به پاکسازي نژادي درجامعه بحرين، همچنان ادامه دارد و امروزه تکيه مردم به جوانان 14 فوريه است که در راه خود ثابت قدم هستند و مي توانند وضعيت را تغيير دهند.

وي با بيان اينکه بيمارستان سلمانيه در دست برخي از مزدوران رژيم آل خليفه است، خاطرنشان کرد: در بسياري از موارد مردم از ترس مراجعه به بيمارستان به علت وضعيت امنيتي حاکم ، دچار نقص عضو شده اند.



0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند