به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، ابراهیم جعفری ، با تاكيد بر اين كه انقلاب اسلامي ايران جزو انقلابهاي بزرگ در تاريخ انقلاب های جهان است، گفت: ملتهاي منطقه بايد از انقلاب اسلامي ايران درس بگيرند و آن را الگو قرار دهند.
وی افزود: نميتوان شعارهاي تاريخي و تاثير انقلاب اسلامي ايران را كه در قلب مردم جا گرفته است، ناديده گرفت.
جعفري تصريح كرد: ملتهاي منطقه بايد بدانند كه درس گرفتن از انقلاب اسلامي ايران و استفاده از تجارب اين انقلاب سبب ايجاد وحدت خواهد شد.
نخست وزير سابق عراق در بخش ديگري از سخنانش با تاكيد بر اين كه انقلابهاي نوپا در منطقه شمال آفريقا و خاورميانه منشا و خاستگاه اسلامي دارند، گفت: بايد با تمام توان براي حفظ هويت اين انقلابها تلاش كرد.
وي تاكيد كرد:در صورت از بين رفتن هويت اين انقلابها، بيگانگان خواهند توانست آن را به نفع خود مصادره كنند و نتايج و آثار ارزشمند آن را به نفع خود تغییر دهند
جعفري خاطرنشان كرد: حركت عظيم بيداري اسلامي كه در منطقه و جهان اسلام آغاز شده حركتي مقتدر و قدرتمند است كه تحت تاثير عوامل خارجي قرار نخواهد گرفت و كسي قادر نخواهد بود اين حركت و جريان ارزشمند را به سرقت ببرد.
ابراهيم جعفري اجلاس بین المللی بیداری اسلامی در تهران را فرصتي مناسب براي هم انديشي و همفكري انديشمندان جهان اسلام، حفظ و صيانت از انقلابهاي نوپا و تقويت حركت بيداري اسلامي دانست.
وي اظهار داشت: اين اجلاس ابتكاري ارزشمند است و صحبتها و تبادل نظرهاي ارزشمندي كه در اين اجلاس صورت ميگيرد به بركت تلاش نظامي است كه امام خميني (ره) آن را تاسيس كرد و حضرت آيت الله خامنهاي ادامه هدايت اين انقلاب و نظام را برعهده دارند.
وي تاكيد كرد: امروز ما بايد ياد بگيريم كه با مطالعه و بررسي انقلاب هاي گذشته و تجارب رهبران آنها از جمله انقلاب اسلامي ايران، از اين تجارب ارزشمند براي حفظ انقلابهاي نوپا در منطقه استفاده كنيم.
ابراهيم جعفري حضور نیروهای اشغالگر در عراق را لكه ننگني بر پيشاني عراق دانست و گفت: حاضر نيستيم كه بيگانگان در عراق حضور داشته باشند.
وي تاكيد كرد: بيگانگان ميخواستند درگيريهاي قومي در عراق ايجاد كنند، اما ملت عراق هوشيارانه عمل كرد و چنين اجازهاي به آنها نداد.
اين شخصيت برجسته عراقي به مظلوميت عراق و ملت اين كشور، اشاره كرد و گفت: مردم عراق براي حفظ وحدت خود و حفظ آرمانها و اهداف خود بيش از يك ميليون شهيد دادهاند ولي امروز ميراثي به نام اشغال براي مردم اين كشور به جا مانده است.
وي تاكيد كرد :اشغال عراق واقعيت تلخي است که مردم هرگز آن را نميخواهند.