دانشجویان مصری پرچم آمریکا را به زیر کشیدند

يکشنبه 27 شهريور 1390
07:27
دانشجویان مصری پرچم آمریکا را به زیر کشیدند دانشجويان دانشگاه آمريکايي شهر "قاهره" پايتخت مصر در اعتراض به توهين رئيس دانشگاه و شرايط نامناسب آموزشي خود، پرچم آمريکا را به زير کشيده و خواستار عذرخواهي او شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، پرچم آمريكا درپی پنجمين تجمع دانشجويان دانشگاه آمريكايي شهر قاهره در اعتراض به تجاوز نيروهاي امنيتي به نماينده دانشجويان، در محوطه این دانشگاه به زير كشيده شد.

دانشجويان پس از پايین كشيدن پرچم آمريكا، شعار "اينجا مصر است نه آمريكا" و "سرت را بالا بگير، تو مصري هستي" سردادند.

دانشجويان از "ليزا آندرسون" رئيس دانشگاه كه تجمع دانشجويان را "احمقانه" خواند و گفت كه وقت گوش كردن به حرف‌هاي دانشجويان را ندارد، خواستند تا عذرخواهي کند یا او را از مقامش برکنار کنند.

تجمع دانشجويان و كارمندان دانشگاه آمريكايي شهر قاهره در اعتراض به عدم رعايت حقوق كارمندان، افزايش 9 درصدي شهريه دانشجويان، عدم مراعات ساده‌ترين موازين حقوق بشر در برخورد با كارمندان و دانشجويان و در خواست برای بالا بردن سطح آموزش و يادگيري در این دانشگاه ادامه دارد.

دانشگاه آمريكايي قاهره كه در ميدان "التحرير" قرار دارد، در سال 1919 میلادی تاسيس و در حقیقت ابزاری براي گسترش و تعميم فرهنگ غرب در شرق است.

اين دانشگاه دارای دفاتر اداري در شهر نيويورك است و از جمله فارغ التحصيلان آن "سوزان مبارك" همسر حسني مبارك دیکتاتور سابق مصر و "جمال مبارك" پسر مبارك هستند.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر


زیان امریکن ایرلاینز درپی صعود قیمت سوخت