تبیین نحوه حفظ انقلابها در اجلاس تهران

يکشنبه 27 شهريور 1390
13:55
تبیین نحوه حفظ انقلابها در اجلاس تهران يک روحاني تونسي با تمجيد از سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامي در اجلاس بيداري اسلامي گفت: رهبر انقلاب اسلامي چگونگي محافظت از انقلابها و ادامه آنها به طوري که پيروزي آنها و استفاده ملتها از بيداري اسلامي را تضمين کند، تبيين کردند.

"مختار السدیری" روز یکشنبه در گفت و گو با شبکه العالم اظهار داشت: اين اجلاس مسئله تازه اي در جهان اسلام است، زیرا نخستین بار است که اجلاسي با موضوع بيداري اسلامي برگزار مي شود.

وی افزود: بيداري اسلامي در تونس پس از سرنگوني رژيم زين العابدين بن علي شدت يافت و نشان می دهد که مردم تونس توانايي رويارويي با توطئه هايي را که ضد انقلابشان طراحي مي شود دارند، و به دشمنان انقلاب فرصت تحرک نخواهند داد.

السديري خاطرنشان کرد: سفر جفري فيلتمن معاون امور خاورميانه وزيرخارجه آمريکا به کشورهايي که بيداري اسلامي در آنها رخ داده است به خصوص تونس، تلاشي براي سرنگون کردن انقلابها در اين کشورها است.

 وی با بیان اینکه آمریکا تنها براي منفعت رژيم اسرائيل قدم بر مي دارد، اظهار داشت: اين تلاش ناشي از نگراني آنها از اين مسئله است که ملتهاي مسلمان ميوه انقلابهايي را که بر ضد ظلم و استبداد به راه افتاده اند، بچينند.



0% ...

آخرین اخبار

سندرز: برای ترامپ جیب دوستان میلیاردرش مهم است نه افزایش قیمت بنزین


مشاور ارشد اردوغان برکنار شد


تمدید تعلیق پروازهای شرکت هواپیمایی مصر به ریاض


وقوع زلزله ۵.۲ ریشتری در منطقه هندوکش افغانستان


روایت سخنگوی قوه قضاییه از روند رسیدگی به پرونده بانک آینده


دریادار ایرانی: رشادت نیرو‌های مسلح در حراست از تنگه هرمز، نماد اقتدار ایران است


یحیی سریع: 3 عملیات نظامی با شلیک ده‌ها موشک بالستیک علیه عربستان انجام دادیم


بازداشت مزدوران مجازی شبکهٔ اینترنشنال در هرمزگان+ویدئو


حماس: حمله به دانشگاه غزه مصداق جنایت جنگی است


پیام المشاط به مردم یمن و امت اسلامی در یکصدمین روز نبرد با  سعودی