تکفیر جدید از صاحب فتوای میکی ماوس

سه شنبه 29 شهريور 1390
11:46
تکفیر جدید از صاحب فتوای میکی ماوس صاحب فتواي قتل يکي از شخصيت هاي کارتوني به نام "ميکي ماوس" اين بار در يک فتواي تکفيري، ازدواج با زنان صوفي مسلک را به دليل ارادت آنان به اهل بيت (ع)، حرام دانست.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم،  شیخ "صالح المنجد" مفتی سعودی مدعی شد: "صوفی گری مبتنی بر بدعت و انحراف است که تا حد کفر و شرک به خداوند می رسد، که از جمله آنها اعتقاد به کرامات اهل بیت (ع) در رفع بلا است".

این مفتی سعودی ازدواج با زن صوفی بویژه آنکه اگر میلاد و اعیاد اهل بیت (ع) را جشن بگیرد، حرام دانست و این فعالیتها را شرک اکبر و بدعت توصیف کرد.

"علاء ماضی ابوالعزایم" شیخ مشایخ طریقت عزمیه، در واکنش به فتوای عجیب و تکفیری این مفتی سعودی گفت: صالح المنجد پس از فتوایش درباره قتل میکی ماوس، که اسلام و مسلمانان را مورد تمسخر انسانهای نادان قرار داد، اینبار تصمیم گرفته است که سرگرمی خود را در صدور اینگونه فتواها برای تمسخر اسلام و مسلمانان، متوجه صوفی ها  کند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

روزنامه انگلیسی از احتمال استعفای استارمر خبر داد


نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان عازم سوئیس شدند + فیلم


سناتور آمریکایی: جنگ غیرقانونی در ایران یک اشتباه بزرگ بود


شهادت ۷ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان


قالیباف در بدو ورود به سوئیس: کودکان مظلوم میناب و تمام شهدای ایران عزیز را هر لحظه ناظر اعمال و رفتار خود می‌دانم


هیأت جمهوری اسلامی ایران به زوریخ رسید؛ ونس در راه سوئیس + فیلم


حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند