ترور رییس‌جمهوری سابق افغانستان

سه شنبه 29 شهريور 1390
14:06
ترور رییس‌جمهوری سابق افغانستان خبرنگار شبکه العالم، از شهادت برهان الدين رباني رييس جمهوري سابق افغانستان و رييس شوراي صلح و آشتي اين کشور خبر داد.

بر اساس این گزارش، برهان الدین ربانی بر اثر انفجار بمبی در منزلش در منطقه "وزیر اکبرخان" در کابل شهید شد.

برهان الدین ربانی

به گفته پلیس افغانستان، در این حادثه، یکی از عناصر طالبان در نشستی در منزل ربانی، بمبی را که همراه داشت منفجر کرد.

ربانی سال گذشته بعنوان رییس شورای عالی صلح برگزیده شد، و حامد کرزی رییس جمهوری افغانستان او را مامور گفت و گو با طالبان کرد.

 منابع افغان اظهار داشتند، افراد مهاجم که تا پیش از این بسیار معتمد بودند، تحت عنوان اینکه پیامهای ویژه ای را برای ربانی به همراه دارند، با وی دیدار کردند.

"محمد زاهر" رییس مرکز تحقیقات جنایی در کابل نیز اظهار داشت، عصر امروز 2 نفر از سوی طالبان با ربانی مذاکره کردند که یکی از آنها با خود بمب به همراه داشت.

در این حمله 4 نفر دیگر از همراهان ربانی که از اعضای شورای عالی صلح افغانستان هستند، مجروح شدند.

 

این انفجار نزدیک سفارت آمریکا در کابل روی داده است. این دومین حمله طی یک هفته در این منطقه دیپلماتیک و کاملا محافظت شده است.

برهان‌الدین ربانی رهبر حزب جمعیت اسلامی افغانستان، رییس جمهوری سابق این کشور، و نماینده ولایت بدخشان در مجلس نمایندگان افغانستان بود. 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

دیدار فرمانده کل ارتش و سرپرست وزارت دفاع/ تأکید بر ارتقای آمادگی و تداوم قدرت‌سازی دفاعی


اولین طلای ایران در بازی‌های جهانی عشایری؛ قیطاسی قهرمان شد


قالیباف: ایران و مقاومت در یک مسیر جوهری علیه استکبار قرار دارند


افزایش شمار شهدای غزه و وخیم‌تر شدن بحران انسانی در نتیجه ادامه حملات رژیم اشغالگر + ویدئو


بیانیه وزارت خارجه درباره حمله دشمن آمریکایی به یک جشن عروسی در کوهستک


سفارت ایران در آلمان: سکوت غرب در برابر جنایات آمریکا، دفن ادعاهای حقوق بشری و دمکراسی است


راهبرد جدید ایران بنیان‌تان را درهم خواهد شکست


حمله موشکی ایران به پایگاههای نظامی امریکایی در اربیل عراق


پایگاه تفنگداران آمریکائی در اردن هدف موشکی ایران قرار گرفت


پیگیری جنایت جدید آمریکا در مراجع بین المللی