"هادي الموسوي" در گفتگو با شبکه خبري العالم اظهار داشت: اوضاع بحرين در همه بخش ها بي ثبات است و رژيم براي سرکوب مردم تلاش مي کند و آنها را به لحاظ سياسي، امنيتي، اقتصادي و معيشتي در تنگنا قرار داده است.
وي افزود: رژيم آل خلیفه مردم را هدف قرار داده است و ما شاهدیم که همه روزه مساجد تخريب مي شوند و شکنجه، قتل عام سازمان يافته و بازداشت هاي ظالمانه ادامه دارد به طوري که بيش از هزار و چهارصد نفر از شهروندان بازداشت شده اند.
الموسوی درباره اخراج شهروندان از مشاغل خود گفت: اين امر یکی از اقدامات غيرانساني رژیم حاکم است و آل خلیفه بویژه نهادهای غيردولتي را برای اخراج شهروندان از مشاغل خود تحت فشار قرار داده است.
وي خاطرنشان کرد: 95 تا 96 درصد از شيعيان هدف حملات و اقدامات غيرانساني رژيم حاکم قرار دارند.
الموسوي درباره رد ادعاي رژيم آل خلیفه مبني بر اينکه مردم بحرین بنا به درخواست خارجی ها به خیابانها آمده اند، این سوال را مطرح کرد که آيا مردم تونس، مصر، يمن، مغرب و اردن به درخواست خارجي ها تظاهرات کردند؟ حرکت مردم اين کشورها با توجه به ويژگي اين کشورها بود و حرکت ما نيز به اين علت است که خواهان احترام به خواسته های مردم هستيم.