"سيف الوشلي" دبيرکل حزب دموکراتيک يمن در مصاحبه با شبکه خبري العالم اظهار داشت: عربستان سعودی با بازگرداندن عبدالله صالح دشمنی خود با مردم یمن را ثابت کرد و بازگشت او به يمن پيامدهاي بسيار خطرناکي درپي دارد .
وی گفت: بازگشت عبدالله صالح به يمن نشان مي دهد که عربستان مخالف انقلاب مردم یمن است و مي خواهد آن را از بين ببرد.
الوشلي افزود: اين اقدام عربستان اعلام جنگ با مردم يمن است و ما در مرحله آتي شاهد تقابل مردم با رژيم آل سعود خواهيم بود.
سياستمدار يمني تصریح کرد: عربستان در تحميل عبدالله صالح به مردم يمن ناکام خواهد ماند زيرا مردم هوشيار و بيدار هستند و توطئه هاي عربستان را نقش بر آب خواهند کرد .
الوشلي گفت: عربستان پس از کشته شدن "ابراهيم الحمدي" رئيس جمهوري اسبق يمن عبدالله صالح را به مردم اين کشور تحميل کرد و صالح از آن زمان وظيفه اي بجز خدمت به عربستان نداشت.
الوشلي افزود: عبدالله صالح در قبال تضمين حمايت عربستان از او تا آخر حکومتش و انتقال قدرت به پسرش بخشی از اراضي يمن را در سال 2000 میلادی به عربستان فروخت.
17:37