رادیو ارتش آمریکا در عراق بسته شد

شنبه 2 مهر 1390
14:44
رادیو ارتش آمریکا در عراق بسته شد ارتش آمريکا سه ماه قبل از پايان مهلت براي خروج از خاک عراق، پخش راديو خود را در اين کشور متوقف کرد.

به گزارش روز شنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، پخش رادیو ارتش آمریکا که با اشغال عراق در سال 2003 کار خود را در ساختمانی در منطقه سبز بغداد آغاز کرد، 3 ماه قبل از پایان مهلت نیروهای آمریکایی، متوقف شد.

به گفته مسئولان این رادیو، با توجه به اینکه اکنون حدود 50 هزار نیروی آمریکایی در عراق حضور دارند، و این نیروها باید طبق توافقنامه امنیتی تا پایان سال 2011 خاک عراق را ترک کنند، وجود این رادیو دیگر برای ارتش آمریکا ضروری به نظر نمی رسید.

هدف اصلی این رادیو که همه شهرهای عراق و کویت را پوشش می داد، بالا بردن روحیه نظامیان اشغالگر آمریکایی در این کشورها عنوان شده بود.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

مأموریت ونس برای خروج آمریکا از جنگ ایران؛ پکن وارد رایزنی با تهران شد


سرلشکر رضایی: هم جنگ را باختید، هم انتخابات را


آغاز فاز عملیاتی برنامه ملی مدیریت مصرف انرژی با دستور پزشکیان


رسانه‌های آمریکایی: ونس هدایت تلاش‌های پشت‌پرده برای دستیابی به توافق با ایران را بر عهده دارد


فاجعه میناب یادآور دردناک پیامدهای ویرانگر مناقشه است


آوار پیامدهای جنگ علیه ایران در آمریکا و اسرائیل+ فیلم


المپیاد فناوری ۲۰۲۶ تهران؛ میدان رقابت نخبگان از هوش مصنوعی تا ربات‌های جنگجو+فیلم


حملات موشکی و پهپادی گسترده یمن به فرودگاه ملک خالد و تاسیسات نفتی عربستان


3 جنجال اجتماعی در "عالمـْــــــکم"؛ از اشک کودکان فلسطینی تا اعتراض به ممنوعیت حجاب+ فیلم


فواد حسین: عراق صادرات نفت از طریق تنگه هرمز را از سرگرفته‌ است