فراخوان محاصره گسترده تر منامه

سه شنبه 5 مهر 1390
15:40
فراخوان محاصره گسترده تر منامه عضو کنگره مردمي کمک به ملت بحرين، به دنبال اقدام امروز (سه شنبه) ده ها هزار بحريني در پاسخ به فراخوان محاصره منامه و تبديل پايتخت به صحنه اعتراض ها، از مردم خواست محاصره منامه را شدت ببخشند.

قاسم الهاشمي در مصاحبه با شبکه خبري العالم مردم بحرين را به محاصره گسترده تر منامه فراخواند و تاکيد کرد که برگزاري تظاهرات حق همه مردم است.
 
الهاشمي گفت: هدف از اجراي برنامه "محاصره منامه" (طوق الکرامة) اخلال در عبور و مرور يا ضربه زدن به اقتصاد يا هيچگونه اقدام اخلالگرانه ديگر نيست.
 
عضو کنگره مردمي کمک به مردم بحرين افزود: هدف اصلي از برنامه محاصره منامه رساندن اين پيام به رژيم آل خليفه و کشورهاي خارجي حامي آن است مبني بر اين که مردم همچنان ايستاده اند و مي توانند در هر زمان و مکاني گردهم بيايند و تظاهرات کنند.

وي گفت: رژيم آل خليفه به اين دليل مانع تجمع و تظاهرات مردم مي شود تا از رسيدن پيام آنان به جهانيان جلوگيري کند.

الهاشمي با پيش بيني گسترده تر بودن محاصره آينده منامه خاطرنشان کرد: مردم بحرين با گسترده تر کردن حلقه محاصره منامه به جهانيان ثابت خواهند کرد که مي توانند پايتخت را در هر زماني به محاصره خود در آورند.
 
وي مردم را به افزايش اقدامات اعتراضي عليه رژيم حاکم فراخواند و افزود: مقابله با نيروهاي اشغالگر عربستاني که مردم را مي کشند و حرمت ها را مي شکنند ، وظيفه شرعي و ملي است.
 
الهاشمي با اشاره به تعرض نيروهاي رژيم حاکم به زنان گفت: تعرض به زنان خشم مردم را برانگيخته است . تعرض به زنان يکي ديگر از اقدامات غيرانساني رژيم است که نبايد در قبال آن سکوت کرد .

مردم بحرين در واکنش به جنايات رژيم آل خليفه، امروز براي دومين بار شهر منامه را با خودروهاي خود محاصره کردند.

اين اعتراضات در حالي برگزار شد که رژيم آل خليفه با فراخواندن همه نيروهاي خود به خيابانهاي اصلي، فضاي منامه را کاملا امنيتي کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است


ابلاغ پیام مکتوب عراقچی به وزیر خارجه عراق


انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو