نماینده مجلس سوریه:

ترور دانشمند سوری؛ توطئه ای طراحی شده

چهارشنبه 6 مهر 1390
17:55
ترور دانشمند سوری؛ توطئه ای طراحی شده نماينده مجلس الشعب سوريه ترور شخصيت هاي سرشناس و علمي در اين کشور را توطئه اي برنامه ريزي شده براي خالي کردن سوريه از متخصصاني دانست که براي ساخت آينده روشن سوريه به آنها نياز است.

"محمد حبش" شامگاه چهارشنبه در گفت و گو با شبکه خبري العالم در اشاره به دسیسه های شوم دشمنان علیه سوریه گفت: اين بار برنامه ترور دانشمندان و شخصيت هاي برجسته و تاثيرگذار در دستور کار دشمنان قرار گرفته است.

وی افزود: ترور اخیر يک مهندس هسته اي سوري جنايتي پلید است زيرا اين افراد سرمايه کشور هستند و سوريه براي ساختن آينده اي درخشان به اين سرمايه ها نيازمند است.

حبش تصریح کرد: ترور اين فرد و شماري از اساتيد و روساي دانشگاه ها را نمي توان تصادفي دانست و پشت پرده اين ترورها برنامه اي سازمان دهي شده براي نابود کردن اميدهاي آينده سوريه در کار است.

وی سپس از نظام سوريه خواست براي مجازات عاملان اين جنايت و تامين حفاظت از شخصيت هاي سرشناس و علمي هر کاري لازم است، انجام دهد و عوامل مسلح و جنايتکاران و اشرار را تحت تعقيب قرار دهد.

نماينده مجلس الشعب سوريه همچنین گفت که وی به همراه شماري از شخصيت هاي مخالف در داخل سوريه طي چند روز آينده راهي مسکو خواهند شد تا به دولت روسيه اعلام کنند این مخالفان، مخالف طرح آمريکا براي دخالت نظامي در سوريه هستند؛ درحالي که آمريکا سعي دارد براي رسيدن به اين هدف شخصيت هايي سوري را با خود همراه کند.

محمد حبش تاکيد کرد: از دخالت نظامي در سوريه ، فقط نظام آسيب نخواهد ديد بلکه همه ملت و همه نيروهاي فعال  ضربه خواهند خورد و آن وقت کسي نيست که متحمل پيامدهاي دخالت نظامي باشد.

وی افزود: حل بحران سوريه فقط از داخل امکان پذير است و تلاش هاي بين المللي بايد فقط در جهت گفت و گوي ملي صورت بگيرد.

0% ...

آخرین اخبار

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت: اهالی جنوب لبنان همچنان به مقاومت پایبند مانده‌اند


فراکسیون وفاداری به مقاومت: دفاع از خود حق مشروع ایران است


سردرگمی ترامپ در قبال ایران در سایه افزایش اختلافات داخلی در آمریکا


رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ علیه ایران شکست خورده است


سخنگوی دولت: ایران را فقط ایرانی حفظ می کند


بررسی تشدید تنش ها در کرانه باختری در جدیدترین قسمت برنامه «عالمکم»


ترامپ بار دیگر خالی بودن ذخایر موشکی آمریکا را انکار کرد


کارشناس لبنانی: دوران پسا هژمونی آمریکا آغاز شده است


جنگ در سودان ۸ میلیون کودک را از مدرسه محروم کرد