مردم مصر خواهان ازسرگيري روابط با تهران

سه شنبه 10 خرداد 1390
18:40
مردم مصر خواهان ازسرگيري روابط  با تهران يک فعال سياسي مصري با تاکيد برخواست اکثريت مردم مصر براي برقراري رابطه بين ايران و مصر ابراز اميدواري کرد روابط تهران – قاهره در تمامي زمينه ها از سر گرفته شود.

عبدالعزيز مخيون فعال سياسي، کارگردان و بازيگر مصري که هم اکنون همراه با یک هيأت مردمي در ايران به سر مي برد، از قطع روابط چند دهه ای قاهره و تهران ابراز نگراني کرد و گفت: اميدوارم اين روابط در همه زمينه ها ازسرگرفته شود

وی روز سه شنبه در مصاحبه با شبکه خبري العالم گفت : سفر  هيأت مردمي از مصر به ايران بسيار مهم است ؛ زيرا روابط سیاسی دو کشور به مدت طولاني بي هيچ دليلی قطع شده بود که رژيم صهيونيستي از این قطعی روابط سود برد و ايران و مصر ضررکردند.

مخيون افزود : ما تلاش مي کنيم روابط مصر و ايران در همه زمينه ها از جمله اقتصادي، فرهنگي و هنري فورا ازسرگرفته شود.

مخيون گفت : ازسرگيري روابط مصر و ايران ازسرگيري تاريخ مشترک اين دو کشور است. ما در تاريخ مي بينيم که چگونه دانشمندان ايراني تمدن عربي و اسلامي را غنا بخشيدند و اين دو کشور هم اکنون مي توانند در بخش هاي اقتصادي، علمي، هنري و ادبي با يکديگر همکاري کنند.

0% ...

آخرین اخبار

یمن و تغییر معادلات منطقه؛ چالش تازه پیش روی عربستان+فیلم


یونیسف: ۳۵۱ کودک در غزه از زمان آغاز آتش‌بس به شهادت رسیده‌اند


عملیات ضد صهیونیستی در الخلیل؛ 6 نظامی صهیونیست مجروح شدند


بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد