دبيرکل تجمع ملي- دموکراسي بحرين:

جهان به جنايات آل خليفه واکنش نشان دهد

يکشنبه 10 مهر 1390
08:52
جهان به جنايات آل خليفه واکنش نشان دهد منامه (العالم)ـ دبيرکل تجمع ملي- دموکراسي بحرين از نهادهاي بين المللي و سازمان هاي غير دولتي جهاني خواست در قبال جنايتگري رژيم بحرين مواضع جدي اتخاذ کنند.

فاضل عباس يکشنبه در گفت وگو با شبکه خبري العالم تصريح کرد: رژيم بحرين درها را به روي هر طرح و ايده بين المللي يا داخلي براي حل بحران اين کشور بسته است و به اعتراض هاي سازمان هاي حقوقي در باره توقف محاکمه هاي ظالمانه در باره بازداشت شدگان توجهي نمي کند.

وي گفت: تحرکات مردمي و اعتراضات مسالمت آميز در بحرين هر روز در حال افزايش است و باوجود معيارهاي دوگانه بين المللي و حمايت آمريکا و غرب از جنايتگري آل خليفه، روحيه جوانان بالاست و اعتراض ها در شهرها و روستاها ادامه دارد.

دبيرکل تجمع ملي- دموکراسي بحرين، از مدعيان حقوق بشر از جمله آمريکا و انگليس خواست دست کم در اعتراض به سرکوب مردم و معترضان بحريني سفرايشان را از اين کشور فرابخوانند.


0% ...

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است