صهيونيستها يك مسجد را به آتش کشيدند

دوشنبه 11 مهر 1390
11:41
 صهيونيستها يك مسجد را به آتش کشيدند صهيونيست ها امروز (دوشنبه) مسجد نور در روستايي در الجليل را که داخل سرزمين هاي اشغالي سال 1948 واقع است؛ به آتش کشيدند و عبارت هاي نژادپرستانه و انتقامجويانه اي بر روي ديوارهاي آن نوشتند .

به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبکه خبري العالم به نقل از منابع خبري، ساکنان اين روستا نيز در اعتراض به هتک حرمت اين مسجد توسط صهيونيست ها اعلام کردند که اعتصاب گسترده اي در سطح همه نهادها و مدارس برگزار خواهند کرد.
 
به دنبال آتش زدن مسجد نور توسط صهيونيست هاي تندرو، تعداد زيادي از نيروهاي پليس رژيم صهيونيستي براي بررسي دلايل اين حادثه در محل حاضر شدند.
 
گفتني است صهيونيست هاي تندرو در برهه اخير در تعدادي از روستاهاي کرانه باختري به مساجد حمله کرده و آن را به آتش کشيده اند بدون اين که نيروهاي رژيم صهيونيستي هيچ اقدامي عليه آنها انجام دهند. 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند


عراقچی:کشور‌های مدعی حقوق بشر به نمایشگاه مدرسه میناب بیایند


آیت الله اختری: وحدت اسلامی راه حمایت از فلسطین است


رهبر انقلاب: قاطعانه اعلام می‌کنم؛ ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است


ملت ایران بار دیگر عزم و اراده و ثبات قدم خود را در پاسداری از حقوق خود ثابت خواهد کرد


صنعا: خون شهدای یمن با شهدای فلسطین، لبنان، ایران و عراق درآمیخته است


کشف یک میدان گازی بزرگ در جنوب ایران


هادی العامری: قانون حشد الشعبی را تصویب می‌کنیم


اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان