شکستن اراده مردم،دستورکارآل خلیفه

چهارشنبه 13 مهر 1390
13:53
شکستن اراده مردم،دستورکارآل خلیفه دبيرکل انجمن پرستاران بحرين تاکيد کرد که رژيم آل خليفه براي وادار کردن تظاهر کنندگان به عقب نشيني از مطالبات خود، شکستن اراده مردم اين کشور را با صدور احکام ظالمانه در دستورکار قرار داده است.

"ابراهيم الدمستاني" روز چهارشنبه در گفت وگو با شبکه خبري العالم گفت: روي آوردن رژيم آل خلیفه به  شيوه هاي ارعاب و سرکوب به تشدید وضعیت بحرانی بحرین و ناکامی تلاش ها براي حل مسالمت آميز بحران منجر شده است.

وی افزود: رژيم متحجر آل خلیفه با اعمال محدودیت های گسترده قصد دارد فضا را برای مخالفان تنگ کند تا نتوانند دیدگاه های خود را مطرح و برای گرفتن حقوق خود اقدام کنند.

دبیرکل انجمن پرستاران بحرین با اشاره به اعلام همبستگی موسسه ها و مراکز صنفي با انجمن پزشکان

بحرین ، خاطرنشان کرد که گروه هاي فعال پارلمانی خواستار افزایش تلاش های این انجمن برای دفاع از حقوق پرستاران بحرینی شده اند.

الدمستاني از مردم  بحرين خواست تا در هفته "آزادي براي آزادگان بحرين" حضوری فعال در صحنه داشته باشند و با حضور خود به رژیم آل خلیفه پیام دهند که ادامه این روند بویژه صدور احکام ظالمانه علیه مردم بهای گزافی را به این رژیم تحمیل خواهد کرد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر


زیان امریکن ایرلاینز درپی صعود قیمت سوخت