حقوق دانان عرب دنبال می کنند :

طرح جنایات رژیم بحرین دردادگاههای بین المللی

پنج‌شنبه 14 مهر 1390
17:52
طرح جنایات رژیم بحرین دردادگاههای بین المللی يک حقوقدان مصري اقدامات پادشاه بحرين عليه معترضان اين کشور را جنايت جنگي و ضد بشري غير قابل بخشش توصيف کرد.

" مصطفي ابوالخير" روز پنجشنبه در گفتگو با شبکه خبري العالم در بیروت، اظهار داشت : بر طبق ماده 6 و 9 نظامنامه دادگاه جنايي بين المللي، حوادث بحرين جنايتهاي بين المللي و جنايتهاي ضد بشري به شمار مي آيند.

استاد قانون بين الملل مصری با اشاره به اینکه در صدد تهيه يک پرونده قانوني علیه رژیم آل خلیفه هستيم ، افزود  : دکتر "مي خنسا " حقوقدان و فعال حقوقی لبنانی يک شکايت جنايي تهيه و به دادگاه جنايي بين المللي ارائه داده است و ما اينک در صدد تشکيل گروه کاري حقوقي هستيم تا وقايعي را که مردم بحرين به آن گواهي داده اند در چارچوبي حقوقي و مطابق با مستلزمات حقوق بين الملل ارائه دهیم.

ابوالخير گفت : برای شکایت از رژیم آل خلیفه با استفاده از راهکارهای حقوقی می توان از دادگاه های مختلفی مانند دادگاه حقوق بشر اروپا، دادگاههاي اتحاديه اروپا که براي خود حق قضاوت بين المللي قائل شده اند و دادگاه کشورهايي که چهار توافقنامه ژنو سال 1949 و پروتکل الحاقي سال 1977 را امضا کردند، استفاده کرد.

این حقوقدان مصری، اظهار داشت: دادخواست هاي متعددي در چارچوب سازوکارهاي حقوقي در حال ارائه است تا جنايت هاي رژيم بحرين را افشا کرده و از موارد نقض حقوق بشر و شکستن قوانين بين المللي و حتي قانون اساسي بحرين پرده برداریم .

ابوالخير خاطرنشان کرد: اقدامات رژیم بحرین ، جنايتهایي ضد انسانی و کشتار جمعي به شمار مي آيند و بايد عاملان آنها که سران رژيم هستند، محاکمه و بازخواست شوند.

وي تاکيد کرد که درخواستي به کشورهاي عضو اتحاديه اروپا داده خواهد شد تا از ورود اين افراد و در راس آنها پادشاه بحرين به کشورهاي عضو اتحاديه اروپا ممانعت شود و يا به محض ورود به اين کشورها این افراد بازداشت شوند.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است


ابلاغ پیام مکتوب عراقچی به وزیر خارجه عراق


انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان