رییس شورای علمای بحرین تاکید کرد:

رژیم‌های مستبد عربی ریشه مشکل ملتها

جمعه 15 مهر 1390
19:22
رژیم‌های مستبد عربی ریشه مشکل ملتها رييس شوراي علماي بحرين، رژيم هاي مستبد را ريشه مشکلات ملتهاي عربي دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "آیت الله شیخ عیسی قاسم" در خطبه نماز جمعه منطقه الدراز بحرین، کمک گرفتن رژیم های استبدادی عربی از بیگانگان علیه ملتها را محکوم کرد و گفت: این رژیم ها از بیگانگان برای ظلم به ملتهای خود کمک گرفته اند.

وی افزود: رژیم های سلطه جو در برابر ملتهای آگاه ناتوان و ضعیف هستند.

آیت الله شیخ عیسی قاسم با انتقاد از ادامه سرکوب تظاهرات مردم بحرین،  یورش به منازل شهروندان، صدور حکم های سنگین برای فعالان سیاسی، پزشکان و اخراج شهروندان از کارهای خود، گفت: همه این ظلم ها علیه مردم بحرین به دلیل درخواست آنها برای دستیابی به حقوق و آزادی و زندگی مسالمت آمیز است.

رییس شورای علمای بحرین تاکید کرد: بازداشت تظاهرکنندگان، شکنجه، اخراج شهروندان و نقض حقوقشان، بر عزم و پافشاری آنها برای ادامه راه خواهد افزود.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است


ابلاغ پیام مکتوب عراقچی به وزیر خارجه عراق


انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان