خبر فوری:

تداوم اعتراضات در بحرین

عزم مردم بحرين براي از سر گیری تظاهرات

چهارشنبه 11 خرداد 1390
13:55
عزم مردم بحرين براي از سر گیری تظاهرات فعال سياسي بحريني تاکيد کرد که مردم بحرين عزم راسخ دارند امروز به منظور تاکيد بر ضرورت برآورده شدن خواسته‌هايشان و خروج اشغالگران سعودي از سرزمينشان، تظاهرات کنند.

عبدالاله الماحوزي روز چهارشنبه در گفت‌وگو با شبکه خبري العالم از بيروت گفت: طي دوماه گذشته رژيم حاکم براي سرکوب، قتل، تجاوزگري وارعاب مردم از انواع ابزارها استفاده کرد و حتي در اين خصوص به تخريب مساجد و آتش زدن نسخه‌هاي قرآن کريم روي آورد، با وجود اين ما شاهد هستيم که مردم بار ديگر بر برگزاري تظاهرات پافشاري مي‌کنند که اين نشان مي‌دهد رويکرد سرکوب مردم هيچ نتيجه‌اي نداده است.

وي درباره اوضاع ميداني بحرين و تدابير رژيم حاکم گفت: رژيم نيروهاي ارتش را از خيابان‌ها خارج و آنها را با نيروهاي امنيتي ديگري جايگزين کرد. در همه روستاها و شهرها تدابير امنيتي شديدي اتخاذ شده است. گشتي‌هاي رژيم درحال گشت و بالگردها نيز در حال پرواز بر فراز شهرها و روستاها هستند و در همه مناطق مراکز ايست بازرسي ايجاد شده است. اين اقدامات رژيم نشان مي‌دهد که همچنان در مسير امنيتي حرکت مي‌کند.

الماحوزي درباره نقش منفي عربستان سعودي در بحرين تصريح کرد: از مقامات عربستان سعودي اين پرسش را دارم که آيا بهتر نيست آنها به جاي دخالت در امور ديگر کشورهاي عربي و ايجاد مشکلات براي آنها، به مشکلات داخلي رسيدگي کنند؟ مردم بحرين خواهان خروج نيروهاي سعودي از ميهنشان و رها شدن از شر آنها هستند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

واشنگتن یک چهارم پهپادهایش را در جنگ با ایران از دست داده است


آمریکا و سه کشور اروپایی به دنبال ارائه قطعنامه‌ای دیگر علیه ایران


غزه..آماج تجاوزات بی وقفه رژیم صهیونیستی


موج تصاعدی تروریسم شهرک نشینان صهیونیست در کرانه باختری


در پنتاگون چه خبر است؟


تداوم حملات رژیم صهیونیستی به زیرساخت های لبنان با اهداف انتخاباتی


ستاد حقوق بشر: حمله آمریکا به نفتکش و شناورهای ایرانی نقض موازین حقوق بشری است


گروسی: آژانس آماده حمایت از تلاش‌های دیپلماتیک درباره پرونده هسته‌ای ایران است


هشدار پیونگ‌یانگ همزمان با آغاز رزمایش دریایی، هوایی و سایبری آمریکا و متحدانش


امیر سرتیپ حیدری: ایران معادلات جنگ را تغییر داد