" جمال الدين حسين" روز دوشنبه در گفت وگو با شبکه خبري العالم، اظهار داشت: رژيم صهيونيستي اعتراف کرده که با نفوذ در مصر، توانسته اختلافاتی را ميان گروه ها، طوايف و اقشار مختلف ايجاد کند؛ به گونه اي که هيچ ریيس جمهوري بعد از مبارک نخواهد توانست بر مصر حکومت کند.
اين تحليلگر مصري افزود: برخي از قبطيهای مقيم خارج از معاون نخست وزير و وزير خارجه رژيم صهيونيستي خواسته اند که به خاطر قبطي ها، به مصر حمله کند.
جمال الدين حسين، خاطرنشان کرد: ارتش بايد بطور جدي در مقابل هر گروهي که قصد ضربه به امنيت و سلامت مصر را دارد، بايستد.
وي هشدار داد: هدف حوادث روز گذشته درگير کردن نيروهاي مسلح با مردم با هدف جلوگيري از اتحاد و يکپارچگي مصر است.
روز گذشته، تظاهرات هزاران مسیحی قبطی در مرکز شهر قاهره به درگیری با پلیس کشیده شد، که درنتیجه آن 36 تن کشته و بیش از 370 تن مجروح شدند؛ تظاهرکنندگان خشمگین، با سردادن شعارهایی خواستار سرنگونی شورای نظامی حاکم شدند.