نظامی رژیم اشغالگر به قاهره منتقل شد

چهارشنبه 20 مهر 1390
08:16
نظامی رژیم اشغالگر به قاهره منتقل شد يک مسئول امنيتي مصري از انتقال "گلعاد شاليط" نظامي اسير رژيم اشغالگر به قاهره خبر داد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، یک مسئول ارشد امنیتی مصر اعلام کرد، گلعاد شالیط شامگاه دیروز پس از توافق حماس و رژیم اشغالگر برای مبادله اسرا، به قاهره انتقال یافت.

خبرگزاری فرانسه به نقل از این منبع مسئول خاطرنشان کرد، شالیط اکنون در قاهره است، و با عملی شدن توافق طرفین از طریق فرودگاه قاهره به تل آویو منتقل می شود.

بر اساس توافق صورت گرفته بین حماس و رژیم اشغالگر، با میانجی گری مصر؛ قرار است 1027 نفر از اسرای فلسطینی در مقابل یک نظامی رژیم اشغالگر آزاد شوند.

خالد مشعل رییس دفتر سیاسی جنبش حماس دیشب با تبریک این پیروزی بزرگ به ملت فلسطین و امت اسلامی، تاکید کرد که در جریان این مبادله همه اسرای زن فلسطینی آزاد می شوند.



0% ...

آخرین اخبار

بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر


زیان امریکن ایرلاینز درپی صعود قیمت سوخت