عذرخواهی رسمی رژیم اشغالگر از مصر

چهارشنبه 20 مهر 1390
09:01
عذرخواهی رسمی رژیم اشغالگر از مصر وزير جنگ رژيم اشغالگر از دولت مصر به دليل قتل 5 نيروي مرزبان مصري عذرخواهي کرد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم دفتر "ایهود باراک" در بیانیه ای با اشاره به تحقیقات مشترک با مصر، تاکید کرد که باراک به دلیل کشته شدن نیروهای ارتش مصر هنگام انجام وظیفه درنتیجه تیراندازی نیروهای اسرائیلی عذرخواهی می کند.

پیش از این یک مسئول ارشد امنیتی مصر گفته بود، در جریان مذاکرات مسئولان ارشد مصر و اسرائیل طی روزهای اخیر، مسئولان مصری بار دیگر بر ضرورت عذرخواهی این رژیم تاکید کردند.

موضع ضعیف شورای نظامی حاکم پس از کشته شدن نیروهای مرزبان، خشم مصری ها را برانگیخت.

مصری ها پس از مواضع غیرقابل توجیه شورای نظامی، با تظاهرات مقابل سفارت رژیم اشغالگر در قاهره، دیوار حائلی را که این شورا برای حمایت از این سفارتخانه ساخته بود، تخریب کرده. و به سفارتخانه رژیم صهیونیستی یورش بردند.

این امر موجب فرار سفیر رژیم اشغالگر و دیگر کارکنان این سفارتخانه از قاهره شد.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر


زیان امریکن ایرلاینز درپی صعود قیمت سوخت