مجازات گروهی مردم در بحرین

جمعه 22 مهر 1390
15:28
مجازات گروهی مردم در بحرین يکي از رهبران جريان عمل اسلامي در بحرين، رژيم آل خليفه را به مجازات گروهي همه مردم اين کشور متهم کرد.

"جعفر العلوي" عصر جمعه، در گفت‌و‌گو با شبکه خبري العالم اظهار داشت: رژيم بحرین، از آغاز انقلاب 14 فوريه، دسیسه های زیادی را برای انتقام ازمردم بحرین از جمله مجازات گروهي، از طريق اعمال فشار اقتصادي و مالي، در پیش گرفته است.

وي خاطرنشان کرد: بيش از 3500 نفر از کارمندان بخش خصوصي و دولتي از کار بی‌کار، شماري زيادي در نهادهاي رسمي از کارشان اخراج وتعداد زيادي هم از سفر به خارج منع شده اند.

وي در ادامه اظهار داشت: انقلابيون باید با رويارو شدن با رژيم حاکم، حقوق مشروعشان را مطالبه کنند، و مراکز و نهادهاي اقتصادي رژيم را که سبب واريز شدن سرمايه به جيب خاندان حاکم مي‌شود هدف قرار دهند.

وي گفت: حاکمان بحرين، هیچگاه نخواسته اند که به خواسته‌هاي مردم عمل کنند؛ از اين رو، مردم امروزتصمیم گرفتند تا حقوقشان را، از راه اعتراض‌هاي مسالمت‌آميز، بدست آورند.



0% ...

آخرین اخبار

دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است


ابلاغ پیام مکتوب عراقچی به وزیر خارجه عراق


انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم