خانم " امل اليازجي " روز یکشنبه در گفت و گو با شبکه خبري العالم، اظهار داشت : کميته تدوين قانون اساسي متشکل از متخصصاني همچون " عزيز شکري " ، " فؤاد ديب " و " عبود السراج " است که تمام سوری ها به دانش و تخصص آن ها در زمینه حقوق ایمان دارند.
وي افزود : کميته تدوين قانون اساسي همه طيف هاي جامعه سوري را شامل مي شود، و هیچ خط قرمزی ندارد تا امکان فراهم شدن فردايي بهتر براي سوريه ايجاد شود.
اليازجي تاکيد کرد : هيچ خط قرمزي از سوي نظام در خصوص فعاليت کميته و اعضاي آن تعيين نشده است و اگر چنين بود من در آن مشارکت نمي کردم؛ من اميدوارم که کار اين کميته به نتيجه برسد و سقف فعاليت هاي اين کميته وطن پرستي باشد.
عضو کميته تدوين قانون اساسي در سوريه با تاکید بر اینکه فشارهای خارجی تاثيري بر کار اين کميته نخواهد داشت، تصریح کرد: اين کميته تنها ملي گرايي را در دستور کار قرار خواهد داد، و تنها به منافع سوريه و مردم سوريه اهميت خواهد داد؛ آن گاه براي تصويب قانون اساسي همه پرسي برگزار خواهد شد.
امل اليازجي در پايان تاکيد کرد : داوري درباره قانون اساسي جديد سوريه به عهده مردم و درپای صندوق هاي راي خواهد بود؛ زيرا قانون اساسي بايد اکثريت مردم را راضي کند، این موضوع نشان مي دهد که سازوکارهاي دمکراسي در سوريه امکان تغيير، اصلاح و تعديل را دارد.