تکاپوی آمریکا برای حفظ آخرین مهره‌های خود؛

نیاز آمریکا به ثبات اردن برای مقابله با ایران

دوشنبه 25 مهر 1390
16:18
نیاز آمریکا به ثبات اردن برای مقابله با ایران يک مسئول اطلاعاتي آمريکايي در ديدار با پادشاه اردن، با نشان دادن چراغ سبز براي سرکوب اعتراضات در اين کشور، مدعي شد که واشنگتن امان را براي رويارويي نظامي با ايران نياز دارد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، به نقل از پایگاه خبری "اخبار بلدنا"، این مسئول اطلاعاتی که حامل پیام مسئولان ارشد کاخ سفید برای عبدالله دوم بود، هفته گذشته در دیدار با پادشاه اردن خاطرنشان کرد که واشنگتن در ماه های آینده در برابر همه تلاشهای امنیتی امان برای سرکوب تحرکات و فعالیتهای مردمی چشم خود را خواهد بست.

این مسئول اطلاعاتی آمریکایی مدعی شد، امنیت و ثبات امان خواست آمریکا است، زیرا ثبات اردن برای هرگونه رویارویی نظامی احتمالی آمریکا با ایران بسیار حیاتی است.

با این حال پادشاه اردن به این مسئول آمریکایی گفت که هیچگاه برای مقابله با مردم به سرکوب آنها روی نمی آورد بلکه بالعکس بسیاری از مطالبات مردم را درست می داند، و همواره مسئولان را برای آگاهی و درک اعتراضات بسوی مردم می فرستد.

این درحالی است که دیروز در جریان تظاهرات مسالمت آمیز مردم در امان، نیروهای امنیتی به تظاهرکنندگان حمله کرده و آنها را بشدت مورد ضرب و شتم قرار دادند.

پادشاه اردن امروز پس از استعفای "معروف البخیت"، "عون الخصاونه" را بعنوان نخست وزیر جدید تعیین کرد.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

تحرک بی‌وقفه دیپلماسی ایران در حاشیه نشست شانگهای


بیانیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


رویان هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب‌العلاج را کاهش می‌دهد


پزشکیان بیشکک را به مقصد تهران ترک کرد


پزشکیان: اعضای شانگهای تجاوز به ایران را غیرقابل‌قبول می‌دانند


ویدئو گرافیک| بعد از ۶ ماه از تجاوزگری آمریکا علیه ایران، چه کسی پیروز جنگ است؟


جنجال‌ آفرینی همسر نتانیاهو در آستانه انتخابات کنست


قالیباف از جهش یک دهه‌ای توان نظامی ایران در ۱۵ ماه اخیر خبر داد


رایزنی پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای


دیدار ولیعهد عربستان و سلطان عمان در جده با محوریت امنیت منطقه