تکاپوی آمریکا برای حفظ آخرین مهره‌های خود؛

نیاز آمریکا به ثبات اردن برای مقابله با ایران

دوشنبه 25 مهر 1390
16:18
نیاز آمریکا به ثبات اردن برای مقابله با ایران يک مسئول اطلاعاتي آمريکايي در ديدار با پادشاه اردن، با نشان دادن چراغ سبز براي سرکوب اعتراضات در اين کشور، مدعي شد که واشنگتن امان را براي رويارويي نظامي با ايران نياز دارد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، به نقل از پایگاه خبری "اخبار بلدنا"، این مسئول اطلاعاتی که حامل پیام مسئولان ارشد کاخ سفید برای عبدالله دوم بود، هفته گذشته در دیدار با پادشاه اردن خاطرنشان کرد که واشنگتن در ماه های آینده در برابر همه تلاشهای امنیتی امان برای سرکوب تحرکات و فعالیتهای مردمی چشم خود را خواهد بست.

این مسئول اطلاعاتی آمریکایی مدعی شد، امنیت و ثبات امان خواست آمریکا است، زیرا ثبات اردن برای هرگونه رویارویی نظامی احتمالی آمریکا با ایران بسیار حیاتی است.

با این حال پادشاه اردن به این مسئول آمریکایی گفت که هیچگاه برای مقابله با مردم به سرکوب آنها روی نمی آورد بلکه بالعکس بسیاری از مطالبات مردم را درست می داند، و همواره مسئولان را برای آگاهی و درک اعتراضات بسوی مردم می فرستد.

این درحالی است که دیروز در جریان تظاهرات مسالمت آمیز مردم در امان، نیروهای امنیتی به تظاهرکنندگان حمله کرده و آنها را بشدت مورد ضرب و شتم قرار دادند.

پادشاه اردن امروز پس از استعفای "معروف البخیت"، "عون الخصاونه" را بعنوان نخست وزیر جدید تعیین کرد.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

سرپرست وزارت نفت: وزیر خزانه‌ داری آمریکا نگران هزینه سوخت مردمش باشد


ارتش یمن: پیشروی نیروهای وابسته به عربستان در باب‌ المندب ناکام ماند


دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با سفیر یمن


تمجید پوتین از نقش رهبر شهید انقلاب در تأسیس مجمع صادرکنندگان گاز


پزشکیان: مداخلات نظامی آمریکا، امنیت انرژی و رشد اقتصادی جهان را تهدید می‌کند


آمادگی ایران برای گسترش اتصال الکتریکی با کشور‌های منطقه


عمان خواستار «معاهده عدم تعرض» بین کشورهای منطقه شد


پیام تبریک عراقچی در پی قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی


سرلشکر رضایی: ناکارآمدی تضمین امنیتی واشنگتن آشکار شده است


تاکید بر تحقق شروط ایران برای پایان جنگ در دیدار سرلشکر رضایی با رهبر انقلاب