بازداشت نایب رییس جمعیت معلمان بحرین

سه شنبه 26 مهر 1390
12:49
بازداشت نایب رییس جمعیت معلمان بحرین نيروهاي امنيتي رژيم آل خليفه صبح امروز نايب رييس جمعيت معلمان بحرين را بازداشت کردند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، نیروهای آل خلیفه صبح امروز با یورش به منزل خانم "جلیله السلمان" در روستای "السهله" بار دیگر او را بازداشت کردند.

پیش از این دادگاه نظامی رژیم آل خلیفه خانم جلیله السلمان را به 3 سال زندان محکوم کرده بود.

بازداشت ناگهانی نایب رییس جمعیت معلمان بحرینی درحالی صورت می گیرد که به گفته وکیل وی، هنوز دادگاه به درخواست استیناف او پاسخ نداده است.

روزنامه الوسط بحرین به نقل از خانواده خانم جلیله السلمان نوشت: نیروهای امنیتی ساعت 3 و نیم صبح با شکستن یکی از درهای ورودی، قصد یورش به خانه را داشتند، که پدر جلیله السلمان برای جلوگیری از این یورش، فورا در ورودی را باز کرد.

بر اساس این گزارش، نیروهای آل خلیفه هنگام بازداشت خانم جلیله السلمان هیچگونه توضیحی درباره دلیل بازداشت دوباره او ارایه نکردند.

خانم جلیله السلمان یک ساعت پس از بازداشت، در تماس با خانواده اش اعلام کرد که در مرکز پلیس شهر "عیسی" در بازداشت است؛ محلی که پیش از این به مدت 149 روز در آن بازداشت قرار داشت.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است


ابلاغ پیام مکتوب عراقچی به وزیر خارجه عراق


انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم