پاکستان با طالبان مذاکره نمی کند

سه شنبه 26 مهر 1390
15:45
پاکستان با طالبان مذاکره نمی کند وزير کشور پاکستان اعلام کرد، دولت با طالبان و ديگر گروه هاي مسلح تا هنگامي که سلاح خود را زمين نگذارند، مذاکره نمي کند.

وی در این اظهارات از اشاره به نام گروهی که درخواست مذاکره کرده اند خودداری کرد و گفت: این مسأله محرمانه است.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "رحمان مالک" امروز به خبرنگاران در شهر کویته گفت: نامه هایی از گروه های مسلح شورشی درباره آشتی دریافت کرده، که آن ها را به مسئولان خود منتقل کردیم.

وی افزود: پاکستان بصورت مستمر شاهد حملات عناصر شورشی طالبان است که با القاعده هم پیمان هستند، آنها در تابستان 2007 به پاکستان اعلام جنگ کردند.

مالک خاطرنشان کرد: نخست وزیر پاکستان گفته است که تا هنگامی که آنها سلاح خود را زمین نگذارند، هیچ مذاکره ای صورت نخواهد گرفت.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

جام جهانی ۲۰۲۶؛ کره جنوبی چراغ اول را برای آسیا روشن کرد+فیلم


ادعای ارتش آمریکا: در حال بررسی گزارش‌ها درباره حمله به تاسیسات آب ایران هستیم


انتصاب شکننده در کابینه استارمر؛ دن جارویس وزیر دفاع انگلیس شد


منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


ادعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!


کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس بعد از استعفای وزیر دفاع این کشور «دن جارویس» را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.


عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس