درگیری در نخستین جلسه پارلمان بحرین

چهارشنبه 27 مهر 1390
05:42
درگیری در نخستین جلسه پارلمان بحرین نخستين جلسه پارلمان بحرين پس از انتخابات ميان دوره اي، با انتقاد يکي از نمايندگان به دخالت دولت در اين انتخابات، به درگيري شديد لفظي نمايندگان کشيده شد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "اسامه مهنا" در نخستین جلسه پارلمان پس از تمجید از طرح اصلاحی پادشاه، به شدت وزارت کشور را مورد انتقاد قرار داد.

مهنا در این سخنان یکی از نیروهای وزارت کشور را متهم کرد که در جریان انتخابات از برخی نامزدها می خواست به نفع دیگر نامزدها کنار بروند.

شماری از نمایندگان از جمله "غانم البوعینین" به اظهارات مهنا اعتراض کردند که در این میان درگیری لفظی بین مهنا و غانم البوعینین روی داد؛ که به گفته نمایندگان نزدیک بود به درگیری فیزیکی منتهی شود، ولی با دخالت دیگر نمایندگان از شدت گرفتن دعوا جلوگیری شد.

بر اساس این گزارش، "سوسن تقوی" از نمایندگان پارلمان هم با ورود به این درگیری های لفظی، با پاسخ هایی توهین آمیز از سوی اسامه مهنا روبرو شد، که در نهایت تقوی بسوی این نماینده آب دهان انداخت.

پس از این درگیری، 10 تن از نمایندگان در نامه ای، لغو عضویت مهنا را خواستار شدند، که قرار است در جلسه بعدی مجلس، به آن رسیدگی شود.

با این حال مهنا تاکید کرد که وزیر کشور باید برای پاسخ به سئوالات ملت بحرین به پارلمان بیاید.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند