واشنگتن پست: طرح ترور سفیر سعودی واقعی نیست

چهارشنبه 27 مهر 1390
11:27
واشنگتن پست: طرح ترور سفیر سعودی واقعی نیست روزنامه واشنگتن پست آمريکا، سناريوي واشنگتن مبني بر طرح ترور سفير سعودي بدست 2 شهروند ايراني را غيرواقعي دانست.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، در مقاله ای تحت عنوان "معمای توطئه ایران" نوشت: مسئولان کاخ سفید نخستین بار گزارش یکی از مشاوران درباره طرح ترور سفیر سعودی در واشنگتن را نپذیرفتند؛ چرا که این سئوال که فکر همگان را نیز به خود مشغول کرده، آنان را نیز به این فکر فرو برد که آیا ایران چنین عملیاتی را طرح ریزی کرده است.  

واشنگتن پست می افزاید: چرا ایرانی ها این ماموریت را به منصور ارباب سیار –ایرانی آمریکایی که قبلا به کار خرید و فروش خودروهای دست دوم مشغول بود- و یک گروه قاتل که به باند مواد مخدر مکزیکی وابسته است، سپردند.

این روزنامه تاکید کرد: این طرح واقعی به نظر نمی آید، ولی مسئولان کاخ سفید و وزارت دادگستری طی چند ماه قانع شده بودند که این طرح واقعی است، زیرا دستگاه اطلاعات آمریکا و دیگر دستگاه های امنیتی، اطلاعاتی ساختگی را برای توجیه این ادعاها جمع آوری کرده اند.

واشنگتن پست در ادامه تاکید کرد اگر این ادعاها درست باشد، دلیل این معما که اقدام ایرانی ها به چنین عملیات خطرناکی از طریق عناصر ناکارآمد چیست.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

یمن از سرنگون شدن یک جنگنده سعودی خبر داد


تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است