نخستین سفر هیأتی از حزب الله لبنان به مسکو

چهارشنبه 27 مهر 1390
15:22
نخستین سفر هیأتی از حزب الله لبنان به مسکو براي نخستين بار هيأتي از حزب الله لبنان صبح امروز براي ديدار با مسئولان روسي وارد مسکو شد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "محمد رعد" رییس فراکسیون وفاداری به مقاومت در این سفر 3 روزه، ریاست هیأت حزب الله را برعهده دارد.

"حسن فضل الله" رییس کمیسیون رسانه و ارتباطات و "حسن فضل الله" دبیرکمیسیون عدالت و "نوار الساحلی" نماینده پارلمان، از همراهان این هیأت هستند.

قرار است این هیأت با نمایندگان دومای روسیه، مسئولان وزارت امورخارجه و اداره امور مسلمانان در روسیه، دیدار و گفت و گو کنند.

روزنامه السفیر لبنان با اشاره به این خبر تاکید کرد، این سفر از اهمیت خاصی برخوردار است، زیرا این نخستین بار است که حزب الله هیأتی را به روسیه اعزام می کند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

حملات ارتش و سپاه به پایگاههای آمریکایی


اقدامات آمریکا به تقلید از شیطان و خود آمریکا شیطان بزرگ است


تحلیلگر لبنانی: ایران در این مرحله شکست بزرگتری به آمریکا تحمیل می‌کند


شب دردناک برای یانکی‌ها از اردن تا بحرین


ادامه حملات پهپادی‌ارتش به پایگاه‌های‌آمریکا در بحرین‌وامارات


تحلیلگر سیاسی: پاسخ آتی ایران گسترده‌تر و در ابعادی وسیع‌تر خواهد بود


انهدام محل اسکان و آشیانه پهپادهای آمریکایی در کویت


رئیس جمهور وارد تهران شد


ایران به جنایت وحشیانه آمریکا قاطعانه پاسخ خواهد داد


مرحله ۲۹ عملیات صاعقه ارتش انجام شد؛ حمله‌های پهپادی ارتش به پایگاه‌ آمریکا در بحرین