سرنگوني قذافي انقلابيون بحرين را اميدوار کرد

يکشنبه 1 آبان 1390
15:28
سرنگوني قذافي انقلابيون بحرين را اميدوار کرد لندن (العالم) ـ عضو مرکز حقوق بشر بحرين? تاکيد کرد که کشته شدن معمر قذافي ديکتاتور ليبي در بين محافل انقلابي و مردمي بحرين بازتاب زيادي داشته و آنها را به پيروزي اميدوارتر کرده است زيرا تشابه زيادي بين رژيم آل خليفه و قذافي وجود دارد.

"عباس العمران" روز يکشنبه در گفت وگو با شبکه خبري العالم تصريح کرد: اقدام انقلابيون در کشتن قذافي مستبد بازخورد زيادي در ميان مردم بحرين داشت و بيانيه‌هاي جوانان 14 فوريه نشان دهنده اين امر است.

العمران افزود: کشته شدن قذافي انگيزه زيادي به جوانان انقلابي بحرين، براي پيشبرد سرانگوني رژيم حاکم، داد.

وي گفت: تشابه زيادي بين رژيم قذافي، که از ساليان دراز در ليبي ديکتاتوري مي‌کرد، با رژيم آل‌خليفه، که ساليان متمادي در بحرين ديکتاتوري مي‌کند، وجود دارد. همچنين، بين آغاز انقلاب دو کشور نيز تشابه زيادي هست؛ زيرا انقلاب مردم ليبي 17 فوريه، يعني سه روز پس از انقلاب 14 فوريه مردم بحرين، آغاز شد.

العمران اظهار داشت: علاوه بر اين، تشابه زيادي بين ديکتاتورهاي دو کشور و خواسته‌هاي مردم وجود دارد.

وي گفت: رژيم ظالم آل خليفه در بحرين‌‌ همان رويکرد قذافي را در پيش گرفته است به طوري که مردم را سرکوب مي‌کند و بر اين پندار است که بهار عربي به او نخواهد رسيد.

عضو مرکز حقوق بشر بحرين خاطرنشان کرد: قذافي نيز تصور مي‌کرد که موج انقلاب‌هاي عربي به او نخواهد رسيد و از اين رو، با کمک مزدوران آفريقايي تا آخرين نفس از رژيمش دفاع مي‌کرد.

العمران تصريح کرد: رژيم آل‌خليفه در بحرين نيز دچار سرنوشت قذافي شده است و روزهاي آخر عمرش را سپري مي‌کند و منتظر خروش انقلابيون است که اين روز‌ها شاهد تحرک آن‌ها براي براندازي رژيم حاکم هستيم.

وي گفت: مخالفان رژيم آل خليفه در خارج از جمله در مصر، تونس و يمن براي اعلام حمايت از برادرانشان تظاهرات کردند زيرا ملت بحرين از ظلم رژيم حاکم در رنج هستند. 

0% ...

آخرین اخبار

گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند