به دنبال از سرگیری اعتراضات

تشدید فضای امنیتی در بحرین

پنج‌شنبه 12 خرداد 1390
13:25
تشدید فضای امنیتی در بحرین دبير کل تجمع ملي دموکرات بحرين باعتراض به تشديد فضاي امنيتي در کشورش،از مقامات رژيم آل خليفه خواست تا با توقف سرکوب، پايان دادن به وضعيت امنيتي و خروج نيروهاي اشغالگر،فرصتي مناسب براي گفت وگو فراهم کنند.

"فاضل عباس" روز پنجشنبه در گفت وگو با  شبکه خبري العالم  با بیان اینکه " رژیم آل خلیفه برای گفت وگو با مخالفان جدی نیست"، گفت: اميدواربوديم وارد مرحله جديدي شويم اما وضعيت فوق العاده هنوز در بحرین ادامه دارد، حضور نيروهاي امنيتي و نظامی در ورودي  شهرها و روستاها  بسیار افزایش یافته است و اين اقدامات به برقراري آرامش و آغاز گفت وگوها  و یافتن راهکارهای سیاسی کمک نخواهد کرد.

وی ضمن توصیه به رژیم آل خلیفه برای احترام گذاشتن به حق شهروندان بحرینی از جمله شرکت در تظاهرات مسالمت آمیز، تاکید کرد : بکارگرفتن سلاح برای مقابله با معترضانی که خواستار حقوق خود هستند، راه رسیدن به مرحله گفت وگو های سازنده در آینده نزدیک را بسیار سخت کرده است.

دبيرکل تجمع ملي دموکرات بحرين از رژيم آل خلیفه خواست تا برای فراهم شدن زمینه توافق در باره آینده بحرین ،حمله به معترضان را پایان دهد و بطور جدی برای گفت وگو با مخالفان آماده شود.

فاضل عباس بر محاکمه و مجازات افرادی که در قتل عام انقلابیون در خیابان ها و زندان ها دست داشته اند، تاکید کرد و  اظهار داشت: مخالفان نمي توانند پشت میز گفت وگو ها بنشینند در حالی که بسیاری از معترضان و سران گروه های سیاسی در زندان هاي رژيم بحرین بسرمي برند.

وی با بیان اینکه ، با اعلام پایان وضعیت فوق العاده ، ادامه حضور نیروهای اشغالگر موسوم به سپر جزیره در خاک بحرین پذیرفتنی نیست و لزومی ندارد، از برخی خبرها مبنی بر افزایش نیروهای نظامی خارجی برای سرکوب تظاهرات مسالمت آمیز مردم بحرین ابراز نگرانی کرد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم