آغاز هفته سقوط اقتصاد رژیم بحرین

شنبه 7 آبان 1390
07:28
آغاز هفته سقوط اقتصاد رژیم بحرین ائتلاف جوانان انقلاب 14 فوريه بحرين بيانيه اي از آغاز "هفته سقوط اقتصاد رژيم" آل خليفه خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، در اين بيانيه آمده است: فعاليت ها براي به تعطيلي کشاندن اقتصاد رژیم بحرین از امروز شنبه 29 اکتبر آغاز شده است و اين روز به فعاليت طوفان منامه اختصاص خواهد يافت که براساس آن، خيابان 14 فوريه و شهرک اقتصادي و تجاري وسط منامه به محاصره مردم در خواهد آمد.

براساس این بیانیه، روز يکشنبه 30 اکتبر نيز تبليغات گسترده اي براي برگزاري حضور مخالفان در خيابان ها در روز سه شنبه تحت عنوان "روز تعيين سرنوشت دهم" انجام خواهد شد.

فعاليت هاي ائتلاف در طول هفته ادامه خواهد داشت و از جمله اين فعاليت ها مي توان به تظاهرات آزادي خواهان انقلابي و راهپيمايي گسترده تحت عنوان "برادري شيعيان و اهل سنت" با هدف تأکيد بر پرهيز از کشاندن کشور به سوي فتنه مذهبي اشاره کرد.

در فعاليت روز وفاداري به شخصيت ها، رهبران، آزادگان و مجروحان، زنان بحريني در منزل آيت الله "شيخ عبدالجليل مقداد" به تحصن خواهند پرداخت و تظاهرات عمومي در حمايت از زنان زنداني در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

هواداران انقلاب 14 فوريه نیز در بیانیه ای اعلام کردند:

ما اقدامات نظام آل خليفه و مزدوران و اغتشاشگران وابسته به آن در حمله به مراسم عزاداري سالگرد شهادت حضرت امام جواد (ع) و تهديدات رژیم مبني بر بستن حسينيه ها در شهر "المحرق" و ساير شهرها و روستاهاي منطقه "الشمع الاحمر" و عدم صدور مجوز براي دسته هاي عزاداري به ويژه در استان محرق را که به انقلابي بودن و برگزاري مراسم عزاداري و شهادت اهل بيت مشهور است، محکوم مي کنيم.

این بیانیه افزود: ما اعلام مي داريم که مراسم عزاداري در بحرين نيازمند اخذ مجوز از رژیم ستمگري ندارد که اقدام به کشتار شهروندان و حمله به حسينيه ها و دسته هاي عزاداري مي کند که اين امر در نظر مردم ما خط قرمز است و ملت، جوانان و انقلابيون حسيني در مقابل رژیم مورد حمايت اشغالگران عربستاني و نيروهاي مزدور و اغتشاشگر آن که در زمينه جلوگيري از برگزاري مراسم عزاداري اهل بيت (ع) و بيان مظلوميت آنها تلاش مي کنند؛ کوتاه نخواهند آمد.

این بیانیه تاکید کرد: ملت، جوانان و انقلابيون حسيني با وجود اينکه رژیم آل خليفه با حمايت اشغالگران عربستاني به تخريب حسينيه ها و مزار اوليا و نيکوکاران و سوزاندن قرآن ها ادامه مي دهد اما ملت ما همچنان به اهل بيت (ع) و شعائر حسيني وفادار خواهند ماند و به دين و ارزشهاي الهي خویش پايبند خواهند ماند.

وی افزود: ملت، جوانان و انقلابيون حسيني هرگز ذره اي عقب نشيني نخواهند کرد و به رسالتشان در زمينه دفاع از حقوق سياسي و اجتماعي خود عمل کرده و مبارزه خویش را تا زمان سرنگوني نظام ديکتاتوري آل خليفه ادامه خواهند داد.

هواداران انقلاب 14 فوریه تاکید کردند: بحرين و ثروت ها و منابع آن به همگان تعلق دارد و براي ريشه کني رژیم فاسد آل خليفه و برپايي نظام سياسي چند حزبي تلاش مي کنيم که در آن شيعيان و اهل سنت در مقابل قانون با يکديگر برابر بوده و در ثروت ها، منابع و نفت کشور سهيم باشند و در آن عدالت و مساوات ميان همگان برقرار باشد.

0% ...

آخرین اخبار

ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب