به گزارش شنبه شبکه خبري العالم، معترضان در تجمع ديروز تحت عنوان "جمعه درخواست واحد" خواستار کناره گيري نظاميان از قدرت و سپردن امور کشور به غيرنظاميان شدند و در اعتراض به ادامه قبضه قدرت توسط شوراي عالي نظامي تظاهرات کردند.
در اين تظاهرات که به درگيري انجاميد تظاهرکنندگان در مراسم تشييع جنازه قربانياني که سازمان هاي حقوقي اعلام کردند تحت شکنجه کشته شده اند، در ميدان التحرير قاهره تجمع کردند که باعث ازسر گيري درگيري ها بين جوانان تظاهرکننده و نيروهاي امنيتي شد.
مردم مصر بار ديگر در ميدان التحرير در "جمعه درخواست واحد" يا "جمعه دفاع از انقلاب" تجمع کردند تا به شوراي نظامي پيام بدهند که بايد قدرت را به دولت منتخب مدني واگذار کند.
شيخ مظهر شاهين روحاني ديني در قاهره به خبرنگار العالم گفت: مشخص کردن موعد زماني براي واگذاري قدرت به غير نظاميان خيانت به کسي نيست. انقلاب مصر به کسي خيانت نکرده است و انقلابي مسالمت آميز است.
وي تصريح کرد: اين خواسته پيامي اطمينان بخش به مردم مصر است که برخي از آنها نگرانند که شوراي نظامي بخواهد تا ابد قدرت را در دست بگيرد.
جنبش ششم آوريل، ائتلاف جوانان انقلاب و ديگر جنبش هاي و ائتلاف هاي سياسي در اين تظاهرات شرکت کردند، به گونه اي که بيش از دوهزار نفر در ميدان التحرير جمع شدند تا خواسته هاي خود را درباره سه محور از جمله تدوين و اجراي قانون «غدر»(قانون ممنوعيت فعاليت سياسي اعضاي حزب حاکم سابق مصر)، تسريع در محاکمه شخصيت هاي رژيم گذشته و واگذاري قدرت به دولت منتخب مطرح کنند.
شهروندان مصري در عين حال درگفت وگو با خبرنگار العالم تاکيد کردند که بايد مردم فقير و ساده و نه پارلمان رييس جمهور را انتخاب کند.