"ملاذ مقداد" روز دوشنبه در گفتگو با شبکه خبري العالم، اظهار داشت: امپرياليسم آمريکایی به سوريه به عنوان دروازه اي براي تغيير دادن منطقه و بهره گيري از جنبش توده ها در کشورهاي ديگر نگاه می کند تا رژيم صهيونيستي را در منطقه حاکم کرده و تسلط بر منطقه را همچنان حفظ کند.
وي افزود: دیدگاه آمريکا به منطقه در مرحه کنونی و آینده، ريشه کني مقاومت عربي و در صدر آنها سوريه است، اما هرگونه آسيبي به سوريه و تلاش براي تقسيم آن به معني کشاندن منطقه به سوي يک جنگ مستمر خواهد بود که به درگيري همه قدرتها و کشورهاي منطقه می انجامد.
مقداد از مواضع روسيه در حمايت از دمشق حمايت کرد و اظهار داشت: روابط ميان دو کشور تاريخي و مستمر و براساس منافع دوجانبه بوده است، از سوي ديگر روسيه در پي تکرار تجربه تلخ ليبي نيست.
اين نويسنده و تحليلگر سوري، افزود: جهان دچار هرج و مرج اقتصادي شده است و غرب در پي آن است تا با ايجاد بحران در مناطق مختلف جهان از جمله سوريه از مشکلات خود فرار کند، اين در حالي است که برخي از کشورهاي عربي در راستاي مواضع غرب در دشمني با سوريه گام برمي دارند.
مقداد درباره مواضع اتحادیه عرب علیه سوریه، تأکيد کرد: اتحاديه عرب بايد محل گردهمايي اعراب و تصميم گيري آنها در راستاي حاکميت ملي، مقاومت ملي و منافع امت عربی باشد، در غير اين صورت اتحاديه عرب به ابزاري در دست غرب براي مطيع ساختن اعراب تبديل خواهد شد.
ملاذ مقداد افزود: سوريه تلاش مي کند تا اتحاديه عرب در حل بحران سوريه نقش داشته باشد، اما اين امر نبايد از طريق ناديده گرفتن ادبيات سياسي و اظهار نظر براساس اخبار ساختگي برخی رسانه ها باشد؛ از سوي ديگر سوريه هرگز عقب نشيني و امتياز دادن جز در راستاي منافع ملت خود را نخواهد پذيرفت.