به گزارش روز سه شنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "مراد المدلسی" وزیر امورخارجه الجزایر در اظهاراتی تاکید کرد: در جریان نشست کمیته پیگیری عربی در دوحه، توافقی با سوری ها به دست آمد.
وی در حاشیه مراسم آغاز انقلاب الجزایر علیه استعمارگری فرانسه، افزود: امیدواریم که در نشست قاهره، بر توافق بدست آمده در نشست دوحه تاکید شود.
از سوی دیگر یک دیپلمات ارشد اتحادیه عرب امروز اعلام کرد، سوریه امروز پاسخ نهایی خود را درباره طرح این اتحادیه اعلام می کند.
به گفته این دیپلمات، "ولید المعلم" وزیر امورخارجه سوریه دیروز خواستار تعدیل برخی بندهای طرح اتحادیه عرب شد که با برخی از آنها موافقت شده است.
با این حال، هیأت اتحادیه عرب از سوریه خواسته است امروز پاسخ نهایی خود را درباره طرح این اتحادیه قبل از نشست وزرای امورخارجه اتحادیه عرب اعلام کند.
نشست وزرای امورخارجه اتحادیه عرب قرار است فردا در قاهره برگزار شود.
این درحالی است که خبرگزاری رسمی سوریه اعلام کرد، وزیر امورخارجه سوریه دیروز در دیدار با هیأت اتحادیه عرب، دیدگاه خود را درباره طرح این اتحادیه بیان کرده است.
بر اساس این گزارش، ولید المعلم وزیر امورخارجه سوریه دیروز در دیدار با شیخ حمد بن خلیفه آل ثانی امیر قطر، درباره اوضاع سوریه و مسائل منطقه گفت و گو کرد.
هیأت اعزامی سوریه پس از این گفت و گوها به دمشق بازگشت تا مسائل مطرح شده در طرح اتحادیه عرب را با رهبری سوریه در میان بگذارد.