شخصیت سیاسی یمنی هشدار داد:

دسیسه صالح براي انحراف مسیر انقلاب یمن

جمعه 13 خرداد 1390
07:51
دسیسه صالح براي انحراف مسیر انقلاب یمن رئيس اتحاديه دانشجويان يمني در شهر "دمشق" پايتخت سوريه گفت: عبدالله صالح با حمايت کشورهاي عضو شوراي همکاري خليج فارس و غربي ها و از همان ابتدا درصدد دامن زدن به جنگ داخلي بود و تلاش مي کند از طرح اين شورا براي اين منظور و منحرف کردن مسير انقلاب مردم يمن استفاده کند.

" معتز القرشی " روز جمعه در گفت وگو با شبکه خبري العالم تاکید کرد: رویدادهای کنونی یمن جنگ طايفه اي و قبيله اي نيست بلکه جنگ ضد رژيم و مزدوران عبدالله صالح و دفاع مردم از خود است.

وی افزود: رژيم حاکم با هدف منحرف کردن مسيرانقلاب مسالمت آميز يمن و انحراف انظار عمومي جهان که حامي اين انقلاب هستند، درگيري داخلي در کشور به راه انداخته است.

رئيس اتحاديه دانشجويان يمنی در دمشق تصریح کرد: یک سری میانجیگری براي آرام شدن اوضاع یمن پس از مطرح شدن موضوع کناره گيري عبدالله صالح از قدرت آغاز شده است.

القرشي با تاکید بر مخالفت خود با هرگونه مداخله خارجي در يمن گفت: غرب مي داند ملت يمن چنين مداخله اي را نمي پذيرد.

وی تاکيد کرد: با وجود تمرکز رسانه ها بر ادامه درگيريهاي مزدوران عبدالله صالح  با طرفداران شيخ الاحمر، انقلاب اين کشور ادامه دارد و انقلابيون با تاکيد بر مسالمت آميز بودن اعتراضات خود همچنان در ميادين و خیابانها حضور دارند.

رئيس اتحاديه دانشجويان يمني طرح شوراي همکاري خليج فارس را محکوم به شکست دانست اما در عین حال افزود: سخن از آمادگي عبدالله صالح براي امضاي اين طرح بيانگر آن است که او در مواضع خود در خصوص حفظ  قدرت تجديد نظر کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم