تکذيب اختلاف در شوراي انتقالي ليبي

سه شنبه 10 آبان 1390
17:21
تکذيب اختلاف در شوراي انتقالي ليبي بنغازي (العالم) ـ رييس دفتر سياسي اتحاديه انقلابيون ليبي وجود اختلافات گسترده، و چند دستگي ميان اعضاي شوراي انتقالي را تکذيب کرد.

به دنبال راي گيري براي تعيين نخست وزير دولت انتقالي ليبي در داخل شوراي انتقالي و انتخاب عبدالرحيم کيب به عنوان نخست وزير دولت انتقالي با اختلاف يک راي و قوت گرفتن شايعه اختلافات گسترده در ميان اعضاي اين شورا، عبدالرحمن الذبياني روز سه شنبه در گفت وگو با شبکه خبري العالم با تاکيد بر اين که اوضاع در ليبي به خوبي پيش مي رود، وجود چنددستگي گسترده در شوراي انتقالي را رد رد.
 
الذبياني تاکيد کرد که براي انقلابيون و مردم ليبي دراين مرحله تحرک عملي و ميداني حکومت موقت جديد ليبي، رسيدگي به پرونده هاي مهم و در راس آن ها آشتي ملي، عدالت، ايجاد نهادهاي دولتي و تحرک به سمت برقراري صلح اجتماعي در جامعه حايز اهميت است.

رييس دفتر سياسي اتحاديه انقلابيون ليبي افزود: ما به آينده کشور و انقلاب خوش بين هستيم زيرا همه مشکلات را مي توان به نحو خوبي حل و فصل کرد.

الذبياني خاطرنشان کرد: چالش فراروي ما، انتخاب کنگره ملي است و حکومت جديد بايد براي تسهيل در روند انتخابات تقسيمات اداري را بر اساس استانها در نظر بگيرد و به سمت تدوين قانون انتخابات و تشکيل کميسيون عالي انتخابات حرکت کند.

0% ...

آخرین اخبار

روایت نیویورک‌تایمز از کابوس لجستیکی نیروی دریایی آمریکا در منطقه


حمله آمریکا به مراسم عروسی، جنایت جنگی است


حمله موشکی یمن به مواضع مزدوران سعودی


شکست مذاکرات امنیتی رژیم صهیونیستی با سوریه


اعتراف رژیم صهیونیستی به ترور طراح برنامه هسته‌ای سوریه پس از ۱۸ سال


هشدار مقاومت عراق به ترامپ: جنازه نظامیانت را برایت می‌فرستیم


کارشناس عرب: اسرائیل نگران گسترش جنگ به سرزمین‌های اشغالی است


سرای سعدالسلطنه؛ جایگاه قزوین در تاریخ ایران


از وحشت کودکان غزه تا چشم‌های متفاوت کودک یمنی؛ روایت شبکه العالم از سوژه‌های داغ فضای مجازی


سرلشکر ایزدی: به هرگونه تحرک دشمن پاسخ می‌دهیم